Jacquemus opent pop-upshop in Parijs die 24 op 24 open is
©

Jacquemus opent pop-upshop in Parijs die 24 op 24 open is

Leestijd: 1 min

Naar aanleiding van de feestdagen opent Jacquemus opnieuw een pop-upwinkel in Parijs met een origineel concept. In 'Jacquemus 24/24' kan je zoals de naam al zegt 24 op 24 en 7 op 7 exclusieve stuks van het merk shoppen via verschillende bubbelgumroze automaten. 

/

Simon Porte Jacquemus is een van de meest productieve ontwerpers van zijn generatie. In 2019 opende de Franse designer twee hotspots in Parijs die niets met mode te maken hebben, maar met eten: Citron, een chic café op de Champs-Élysées, en Oursin, zijn eerste restaurant gericht op de mediterrane keuken. Afgelopen lente kwam daar een bloemenwinkel bij.

Deze week lanceert Jacquemus Jacquemus 24/24, een boetiek die vierentwintig uur per dag open is en waar je via automaten kan schoppen. Een woordje uitleg.

Lees ook: Jacquemus eert de vrije liefde in nieuwe campagne ‘L’AMOUR’.

Jacquemus 24/24, de pop-upwinkel die je niet mag missen

We leven in een samenleving die steeds meer geautomatiseerd is. Denk aan de selfscanners in de supermarkt, of de computers in winkels waarop je de prijs van een item kan opzoeken. Die evolutie inspireerde Jacquemus voor het concept van zijn nieuwe pop-upwinkel in Parijs.

Bij Jacquemus 24/24 zijn drie automaten beschikbaar om boodschappen te doen. Net als bij pakweg een broodautomaat kan je een Jacquemus-stuk naar keuze uitkiezen en het vervolgens uit een van de apparaten kopen. Zowel de items als de automaten zijn volledig gehuld in een opvallende bubbelgumroze tint, een verwijzing naar de collectie PINK 2 van het Franse modehuis die sinds 1 december 2021 te koop is.

Onder de selectie exclusieve stukken die je in de pop-upwinkel vindt, bevinden zich iconische accessoires zoals de hoedjes Le Bob Gadjo en Le Bob Artichaut, of de iconische roze sjaal van de ontwerper uit Salon-de-Provence.

De opening van dit adres valt samen met de lancering van een nieuw it-accessoire van Jacquemus: de roze handtas Bambino Long, die ook te koop is in de automaten van Jacquemus 24/24.

Jacquemus opent pop-upshop in Parijs die 24 op 24 open is - 1

Let op: je kan alleen betalen met creditcards in de winkel. De Jacquemus 24/24 pop-upwinkel, gelegen aan 16 rue Richelieu 75001 Parijs, is 24 uur per dag geopend zonder onderbreking. Vanaf vandaag vrijdag 3 december tot middernacht op zondag 5 december. Snel een retourtje naar Parijs boeken is dus de boodschap.

Jacquemus opent pop-upshop in Parijs die 24 op 24 open is - 2

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.