Île en Ville pop-uprestaurant: Altijd wat anders!
© Île en Ville

Île en Ville pop-uprestaurant: Altijd wat anders!

Door Jana Frambach
Leestijd: 1 min

Je kan binnenkort terug eten in het Gentse Île en Ville. De Canteen komt terug met een pop-uprestaurant. Het eerste pop-upconcept? Vlees gebakken op Big Green Eggs, ofwel barbecues in de vorm van een ei.

Île en Ville is een conceptstore in het hartje van Gent. Je kan er ook een hapje gaan eten. Het is een modern concept met een historische toets. Île en Ville is gelegen in het Gentse Begijnhof en biedt een oase van rust in de drukke stad.

restaurant

Île en Ville

Restaurant terug open

Voor een tijd was het restaurantgedeelte gesloten. De conceptstore veranderde namelijk al eens van thema en het vaste restaurant kon daar moeilijk in mee. Daarom riepen  de eigenaars van Île en Ville, Michele De Maertelaere en haar kinderen Charlotte en Maximilien, de hulp in van gastchefs. “Het concept van Île en Ville blijft nog altijd bestaan. Het idee is nu dat er in het restaurantgedeelte pop-up na pop-up zal komen”, legt Maximilien uit.

Toch laat het eilandje in Gent het idee van een goede vaste chef niet varen: “Als een een pop-up aanslaat en goed gaat, kan dat concept ook gewoon blijven.” Wat er uiteindelijk op ons bord belandt, is dus nog even afwachten. Wij kijken er alvast naar uit om de nieuwe canteen uit te proberen.

Meer info via www.ile-en-ville.be

Bezoek ook zeker één van de andere conceptstores die Gent te bieden heeft.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Gent, île en ville, Restaurant.