Golden Globes 2019: Dit waren de mooiste looks op de rode loper
© Frazer Harrison

Golden Globes 2019: Dit waren de mooiste looks op de rode loper

Door Laura Dabekaussen & Eloïse Pirard
Leestijd: 1 min

Wat droegen de sterren op de Golden Globes, de belangrijkste filmprijzen na de Oscars? Tule, glitter en een hele hoop transparante jurken. Wij namen een kijkje bij de 76ste editie en tonen je de mooiste looks op de rode loper.

Topfavoriet Lady Gaga greep net naast de Golden Globe voor Beste Actrice in de film A star is born. Die prijs ging naar Glenn Close voor haar fenomenale vertolking in The wife.  Maar niet getreurd, net als haar ijsblauwe haar is la Gaga niet te vermurwen. Dat ze wel de award voor Beste Soundtrack in ontvangst mocht nemen, hielp ongetwijfeld. Volgens ons was ze ook de best geklede ster van de avond.

Knipoog naar het verleden

De jurk van Lady Gaga is een eerbetoon aan Judy Garland, de actrice die haar voorging in A star is born. De eerste versie van de film dateert immers uit 1954, toen dus nog met Judy Garland in de rol van de jonge zangeres Ally. Gaga koos voor een lavendelblauwe jurk van Valentino, een niet toevallige knipoog naar de jurk die Garland destijds droeg.

Er waren natuurlijk nog meer fantastische looks te bewonderen op de rode loper. We zetten ze even voor je op een rij.

Meer lezen? Check dan ook Mini-rok en maxi-jas: zijn uitersten de ultieme combinaties? Pantone stelt voor: Koraal is de kleur van 2019,Crush of the day: de capsulecollectie van Tommy Hilfiger, Alexander Wang ontwerpt nieuwe Heattech lijn voor Uniqlo.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Celebrities, Golden globes, Hollywood, Looks, Rode loper.