GETEST: Tao Pure Infusion
© TAO

GETEST: Tao Pure Infusion

Leestijd: 1 min

Het was liefde op het eerste gezicht. Of beter: bij de eerste slok. Omdat ze zo sprankelend fris, gezond, caloriearm en vooral ongelofelijk lekker zijn, die Tao Pure Infusion ijstheeën.

Wat ze zo onweerstaanbaar maakt? Hun originele, natuurlijke en fruitige smaak. En hun weldadige effecten op lichaam en geest. Want Tao, dat zijn fantastisch concentraten van antioxidanten en vitamines in een flesje. En bovendien op-en-top Belgisch. Het moge duidelijk zijn: Tao is hét drankje waar we deze zomer aan zullen nippen!

Elke smaak heeft zijn eigen kenmerken

Tao Pure Infusion baseert zich op de eeuwenoude Chinese theetraditie om zijn vier originele smaken samen te stellen. Bij de keuzes werd niet alleen rekening gehouden met jouw smaakpapillen, maar ook met het effect die de ijstheeën hebben op je gezondheid.

  • Nood aan ontspanning? Drink dan een Tao Pure Infusion Rooibos Tea met groene thee en pruim- en rozenbottelaroma’s.
  • Heb je te weinig geslapen? Tao Pure Infusion Black Tea met zwarte thee, citroen en oranjebloesem geeft je een flinke energieboost.
  • Voel je je fut- en lusteloos? Hups, een ontspannende Tao Pure Infusion White Tea met granaatappel en passievrucht en je kan er weer tegenaan!
  • Voel je je wat pips? Tao Pure Infusion Green Tea op basis van de Chinese groene Chun Mee thee met groene citroen en jasmijn versterkt je organisme en beschermt het tegen aanvallen van buitenaf.

Zin in een proevertje? Afspraak op 24 & 25 juni op Paradise City Festival in Kasterlee!

Meer info over Tao vind je op www.taodrinks.com.

Tags: Ijsthee, Tao.