Getest & goedgekeurd: 5 voordelen van gefilterd water

img_brita_mc

Marie Claire was een Mei plasticvrij-aanhanger van het eerste uur. En we betrokken ook onze lezeressen. Honderd gelukkigen konden de voorbije maand de Style waterfilterkan van BRITA testen. Wij peilden naar hun ervaringen met deze elegante en hoogtechnologische ‘must have’ voor de keuken. Benieuwd naar hun mening? We delen ze hier.

Alle lezeressen die de test invulden, gaven aan dat ze de karaf zouden aanraden aan hun familie en vrienden. Het testpubliek is ook unaniem tevreden over de BRITA waterfilterkan. Maar liefst 97% van hen houdt van de smaak van het gefilterd water, dat ze omschrijven als fris, neutraal en zacht. De karaf hoort voor de lezeressen bij een ecologische en plasticvrije levensstijl. 94% van de testers kocht gedurende de testperiode alvast minder plastic flessen. Zo slaan ze twee vliegen in één klap: geen gezeul met zware flessen en minder belastend voor het milieu. Ook hun gezondheid kreeg een boost, want 78% van de lezeressen ging er spontaan meer water van drinken, omdat het water zo zacht van smaak en altijd voorhanden is. En niet onbelangrijk, 89% van hen vindt het design van de karaf mooi passen in hun keuken. Waarvoor ze het gefilterde water gebruiken? 86% drinkt het frisse water lekker op, ongeveer de helft van de lezeressen bereidt er ook thee en koffie mee of gebruikt het om mee te koken.

Vijf voordelen

Wil jij deze zomer mee halt zeggen aan de petflessen, haal dan net zoals wij een waterfilterkan in huis. Het belangrijkste is natuurlijk dat je hiermee smaak- en geurverstorende stoffen zoals kalk, chloor en organische verontreinigingen filtert. Zo heb je altijd heerlijk smakend water voorhanden met respect voor het milieu. De waterfilterkan past ook perfect in je koelkastdeur en het strakke design met een glazen look & feel oogt fris en matcht met elk interieur. Bovendien vinden wij het heel handig dat een LED-lichtje aangeeft wanneer je de filter moet vervangen en dat het gefilterd water je apparaten beschermt tegen verkalking.

Op ons zomermenu: gezonde infused water drankjes, cocktails met ijsblokjes van gefilterd water en gewoon liters en liters BRITA-water om te hydrateren zonder het milieu te belasten.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Brita.
www.brita.be

| | | |
Tags: BRITA, Gefilterd water, Karaf, Lifestyle.

Elders op het web

Op andere sites van Editions Ventures