Gespot: de beste looks van Wecandance 2022
©

Gespot: de beste looks van Wecandance 2022

Door Malvine Sevrin, Tanguy Pels & Marie-Ange Petre  & Hannah Gellens
Leestijd: 1 min

Na twee uitzonderlijke weekends in zonnig Zeebrugge zit het elektronische muziekfestival 'WECANDANCE' erop voor dit jaar. Marie Claire blikt alvast terug op de beste, meest stijlvolle looks gespot aan de kust.  

/

2022 is hét jaar voor festivals om terug te slaan. En dat deed WECANDANCE maar al te goed. Want voor het eerst in de geschiedenis werd het festival gespreid over twee weekends (6 tot 7 augustus & 13 tot 14 augustus).

De line-up was ook niet te evenaren: van internationale dj’s tot talent van eigen bodem. Wat nog op het programma stond was de terugkeer van de dresscode die WECANDANCE als festival zo eigen maakt. Dit jaar werd inspiratie daarvoor gehaald bij de Parijse modeweken.

/

De beste looks van ‘WECANDANCE’ 2022

Het thema Just an illusion daagde festivalgangers uit om alles wat met optische illusies te maken had uit de kast te halen. En daar gingen ze met z’n allen gretig op in: hypnotiserende kleuren, psychedelische prints, glanzende materialen… Er was maar een regel: er op je best uitzien!

Zo slaagde WECANDANCE erin het strand van Zeebrugge om te toveren tot een lust voor het modegevoelig oog. Broeken met dambordpatronen, paillettenlaarzen, tops met holografische ondertonen, tie-dye jurken uit de jaren zestig… Kortom, een vrolijke mengelmoes die we jou zelf graag laten ontdekken:

Lees ook: WECANDANCE festival komt met eigen natuurwijn en hot sauce

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: WECANDANCE.