De eerste suikervrije frisco is een feit
© Ice Crime Factory

De eerste suikervrije frisco is een feit

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min
Een ijsje bij zomerse temperaturen, het kan al eens smaken. Zeker wanneer je niet op de calorieën moet letten. Vroeger was je daarvoor aangewezen op sorbet, maar dankzij het Belgische merk Ice Crime Factory kan je nu ook genieten van een echte suikervrije frisco. Hij bevat minder dan 100 calorieën, dus laat het smaken!
Jezelf eens extra verwennen met een romig ijsje, het kan. En dat tegenwoordig ook zonder suiker (ja, je leest het goed). In de ijsjes van Ice Crime Factory wordt de zoetstof stevia gebuikt, wat betekent dat er veel minder calorieën in zitten (96 om precies te zijn), maar de lekkere smaak toch behouden blijft.

100% suikervrij en Belgisch

De frisco's zijn daar bovenop nog eens afgewerkt met een Belgische suikervrije chocolade en knapperige amandelen. Krijg jij al het water in de mond? Dan zal je toch nog even geduld moeten uitoefenen, want de frisco's zullen pas vanaf 7 mei in de winkel liggen.
Charles Colle, eigenaar van Ice Crime Factory, is enthousiast over zijn product. "Wij zijn bijzonder blij, fier en ambitieus. Met ons 100% smaakstokje brengen wij een vurig pleidooi om met een gerust geweten te genieten van een immens populaire lekkernij. We plannen zeker ook nog een reeks weldaden met onze favoriete handlanger stevia. Het ingrediënt past perfect in de samenstelling van verschillende ijsproducten zonder in te boeten op de romige en smeuïge textuur."

Een bericht gedeeld door Ice Crime (@icecrimefactory) op

De suikervrije frisco’s van Ice Crime Factory zijn vanaf 7 mei te vinden bij Carrefour en Spar, € 3,99 voor een doos van 5, www.icecrimefactory.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Frisco, Ijs, Roomijs, Stevia, Suikervrij.