De beste nieuwe films en series op Netflix in maart
© Shutterstock

De beste nieuwe films en series op Netflix in maart

Leestijd: 2 min

Door de Polar vortex is het momenteel ijskoud in ons land en daarom blijven we liever gezellig in de warmte binnen. Is er nog een beter excuus om onder een dekentje te genieten van een goede serie of film? Dit zijn onze favoriete nieuwigheden op Netflix in maart.

Jessica Jones – seizoen 2

Op 8 maart keert de superheldin Jessica Jones met een tweede seizoen terug op de populaire streamingsdienst Netflix. De privédetective maakte heel wat mee in het eerste seizoen en daarom is ze in het tweede seizoen uit op wraak en vooral heel erg boos. Netflix suggereert ook dat we in het nieuwe seizoen meer gaan ontdekken over het geheimzinnige verleden van de heldin. Het belooft alvast een spannend seizoen te worden.

/

Edha – seizoen 1

Edha is de allereerste Portugese serie op Netflix. De serie speelt zich af in de modewereld van Buenos Aires en draait rond een succesvolle modeontwerpster en alleenstaande moeder. Wanneer ze kennis maakt met een knappe, mysterieuze man wordt ze tot het uiterste gedreven door duistere geheimen, passie en wraak.

/

LOVE – seizoen 3

Deze maand verschijnt ook het derde en laatste seizoen van de serie LOVE op Netflix. De serie draait rond het koppel Mickey en Gus en gaat over hoe liefde en happy endings onmogelijk zijn. In het laatste seizoen zullen we hopelijk ontdekken of de relatie van het stel nu zal slagen of toch gedoemd is om te mislukken.

/

A series of unfortunate events – seizoen 2

Eind maart verschijnt het langverwachte vervolg van A series of unfortunate events op de streamingsdienst. De serie, gebaseerd op de jeugdboeken van Lemony Snicket, volgt de tragische verhalen van de Baudelaire weeskinderen. De drie kinderen verloren niet alleen hun ouders en hun huis, maar worden ook achtervolgd door hun enge oom, die enkel uit is op hun erfenis. Ook in het tweede seizoen, dat een adaptatie is van het vierde tot en met zesde boek van de jeugdreeks, zwerven de kinderen nog steeds rond op zoek naar een nieuwe thuis.

/

Game over, man!

Vanaf 23 maart kunnen we de nieuwe Netflix film Game over, man! aanschouwen. De komedie met onder andere Adam Devine in de hoofdrol gaat over drie onderpresteerders die samen in een hotel werken. Tijdens een feest in het hotel worden de gasten, waaronder de celebrity Shaggy, gegijzeld door een groep terroristen. De vrienden slaan de handen in elkaar om de helden van de dag te worden, met heel wat hilariteit als gevolg.

/

Seeing Allred

De documentaire Seeing Allred is al sinds vorige maand beschikbaar op Netflix, maar we wilden deze film toch absoluut nog met jullie delen. Seeing Allred vertelt het verhaal van de Amerikaanse advocate Gloria Allred die meer dan veertig jaar lang strijd leverde voor betere vrouwenrechten. Allred stond erom bekend om veel media aandacht op te eisen met haar zaken. Die tactiek maakte haar natuurlijk niet bij iedereen populair, waardoor ze haar hele leven lang achtervolgd werd door kritiek. De documentaire vertelt het unieke levensverhaal van een gedreven carrièrevrouw met een doel.

/

Annihilation

Ten slotte verschijnt ook de langverwachte science fiction film Annihilation op Netflix deze maand. In de film gaat Lena, gespeeld door Natalie Portman, op zoek naar wat haar man is overkomen in Area X. Lena en haar team ontdekken al snel dat het gebied niet alleen mooi, maar ook erg gevaarlijk kan zijn. De film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jeff VanderMeer, krijgt tot nu toe erg goede reviews waardoor we extra benieuwd zijn!

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: A series of unfortunate events, Annihilation, Netflix, Netflix maart.