ZIEN: de livestream van de Tommy Hilfiger SS18 show
© Pers

ZIEN: de livestream van de Tommy Hilfiger SS18 show

Leestijd: 1 min

Vandaag, zondag 25 februari, vindt de Tommy Hilfiger SS18 show plaats in Milaan en jij kan dat front row meemaken, vanuit je luie zetel weliswaar. Afspraak vanavond om acht uur hier op marieclaire.be.

Na Los Angeles, New York en Londen brengt Tommy Hilfiger zijn TOMMYNOW show nu naar Milaan. De show heeft dit seizoen als thema “DRIVE” en zal mode met de wereld van de Formule Een combineren. Tommy Hilfiger zal opnieuw drie collecties presenteren waaronder de TOMMY x GIGI collectie, de vrouwencollectie en de mannencollectie.

De TOMMYNOW show maakt naar goede gewoonte gebruik van het see now, buy now-concept. De outfits zullen tijdens de show dan ook meteen geshopt kunnen worden. “Ik ben er trots op dat we voortdurend nieuwe manieren vinden om mode steeds meer te democratiseren en de consument centraal te stellen”, aldus Tommy Hilfiger.

Bekijk hieronder de livestream van de show en shop nadien ook meteen de collectie via de video. Veel plezier en happy shopping!

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Gigi Hadid, Milan fashion week, Modeshow, Runway, See now buy now, Ss18, Tommy Hilfiger, Tommynow.