Reis je rijk met Fatboy!
© Fatboy

Reis je rijk met Fatboy!

Door Lieselotte Van Hemelrijck
Leestijd: 1 min

Fatboy fanaten (en eigenlijk al de rest ook) opgelet: wij hebben de leukste vakantiejob ooit voor je gevonden! Horen we daar een 'wie, wat, waar'? Lees dan nu snel verder.

Fatboy heeft momenteel een vacature lopen voor The World’s Laziest Job. En ja, dat is letterlijk de inhoud van de job: nietsdoen. Of toch bijna. Fatboy is namelijk op zoek naar ambassadeurs die de ligzak Lamzac® willen promoten en verkopen op zonnige bestemmingen in Europa. Ligzak Lamzac®? Je weet wel, dé zomerhit van vorig jaar, zo’n loungebed dat je in enkele seconden vult met lucht en waar dus geen pomp aan te pas komt.

De jobvereisten?  Een hele namiddag kunnen chillen op een Lamzac®, graag feesten en bereid zijn om te roadtrippen. Enig verkoopstalent strekt tot aanbeveling, net als de vaardigheid om creatief uit de hoek te kunnen komen op sociale media. Spreek je Engels en heb je een rijbewijs, dan ben je zo goed als binnen.

Fatboy

Fatboy

Wat krijg je in ruil? Een busje om mee rond te reizen en een budget voor eten, drinken en benzine. Per Lamzac® die je verkoopt, krijg je bovendien tien euro voor in je eigen portemonnee.

Dus, ben je ouder dan 18 en jonger dan 35? Wil je graag reizen en ben je vier weken beschikbaar in juni, juli of augustus? En heb je twee of drie vrienden die graag met je mee op avontuur willen? Dan kan je nog tot 24 april solliciteren op www.laziestjob.com door een korte maar originele introductievideo in te sturen. Succes!

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Fatboy, Lamzac, Reizen.