Je hond in de watten leggen met kerstmis? Het kan, met de kerstmaaltijden van Edgard & Cooper
© Shutterstock

Je hond in de watten leggen met kerstmis? Het kan, met de kerstmaaltijden van Edgard & Cooper

Door Stien Vanbaelen
Leestijd: 1 min

De gezelligste periode van het jaar komt weer dichterbij en de stapel cadeaus onder de kerstboom wordt alsmaar hoger. Maar heb je ook aan je trouwe viervoeter gedacht tijdens het kerstshoppen? Edgard & Cooper in ieder geval wel. Ze lanceren daarom een 'Christmas-inspired' hondenmaaltijd.

Honden die brokjes krijgen tijdens de feestdagen? Niet als Edgard & Cooper het voor het zeggen heeft. Dankzij dit Belgisch bedrijf kan je trouwe viervoeter nu ook smakelijk genieten van een heerlijke feestmaaltijd. Op het menu staat vlees van wild, Brusselse spruitjes en fijne stukjes appel en spek. We zouden er bijna zelf honger van krijgen.

Los van hoe lekker de feestmaaltijd klinkt en hoe blij je hond er ongetwijfeld mee zal zijn, is er nog een reden om dit eindejaar de hondenmaaltijden van Edgard & Cooper in huis te halen. Ze gebruiken namelijk enkel 100% vers vlees en de verpakkingen zijn gemaakt van recycleerbaar materiaal, wat maakt dat de ecologische pootafdruk (yep, pun intended) van de kerstmaaltijden zo klein mogelijk is.

De Christmas-inspired hondenmaaltijden van Edgard & Cooper vind je in de dierenwinkel. Voor een blik van 400 gram betaal je € 2,79, een kuipje van 100 gram haal je in huis voor € 1,39. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Edgard&Cooper, Eindejaarsfeesten, Hond, Kerstmaaltijd, Kerstmis.