Nederlandse influencer Negin Mirsalehi lanceert parfum voor je haar
© Gisou

Nederlandse influencer Negin Mirsalehi lanceert parfum voor je haar

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Ze werd opgenomen in Forbes 30 under 30-lijst, behoort (ruim 5 miljoen Instagramabonnees) tot de top der influencers, ze heeft een miljoenen business in haarproducten... Je kan wel zeggen dat het Nederlands-Iraanse Negin Mirsalehi voor de wind gaat. Het enige dat nog ontbrak aan haar imperium? Een haarparfum.

/

In 2015 lanceerde Negin de luxueuze haarverzorgingslijn Gisou omdat ze geen producten vond die haar prachtige haardos voldoende voedde en deed stralen. The key ingredient? Honing. Ze komt uit een familie van imkers en zo ontdekte ze dat deze gele zoete stof wonderen doet voor haar prachtige haar. Verder zijn de haarproducten ook vrij van sulfaten en parabenen.

marieclaire_gisou

Gisou

/

Maar waarom zou je een haarparfum aanschaffen? Omdat een echt parfum meestal alcohol bevat, en dat is schadelijk voor je haar. Plus, als je geen zin hebt om je haar te wassen kan je wat haarparfum spuiten en ben je klaar voor de dag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gisou (@gisou) op

She’s got the look. She goes (na na na na na na). Het aanstekelijke liedje van Roxette en de heerlijke vintage vibes zorgen ervoor dat je dit filmpje wil blijven aanklikken en haast overal ‘Honey Infused Hair Perfume’ wil sprayen.

/

Honey Infused Hair Perfume

Het haarparfum is ondertussen het derde product van Gisou met honing als basis. Eerst kwam de haarolie op de markt, later volgde een haarmasker. Bij Gisou klopt het esthetisch plaatje helemaal, en dat bewijzen ze opnieuw met deze campagne. De scènes in de supermarkt en in het metrostation creëren een down to earth sfeer en maken het haarparfum zeer toegankelijk. Modellen Chloe Lecareux en Clara Berry stelen de show maar ook de Vlaamse schoonheid Margot Vander Donck schittert in de campagne.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gisou (@gisou) op

Meer lezen over haarproducten? & Other Stories lanceert een op LA geïnspireerd haarverzorgingsgamma en De eerste geconcentreerde shampoo is een feit

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Gisou, Haar, Haarparfum, Haarverzorging.