Dit zijn de beste nieuwe series op Netflix in augustus
© Shutterstock

Dit zijn de beste nieuwe series op Netflix in augustus

Leestijd: 1 min

Nu we de afgelopen dagen officieel een hittegolf beleefden, is het dubbel zo heerlijk om af en toe binnen wat verkoeling op te zoeken. En hoe kan dat beter dan met een leuke nieuwe serie op Netflix? De populaire streamingdienst voegt deze maand opnieuw heel wat pareltjes toe aan hun aanbod.

The Innocents – seizoen 1

Vanaf eind augustus kan je de nieuwe bovennatuurlijke serie The Innocents bekijken op Netflix. De serie vertelt het verhaal van twee verliefde tieners die samen van huis weglopen. Maar hun bovennatuurlijke krachten dreigen het jonge koppel voorgoed uit elkaar te drijven. Netflix omschreef de serie zelf als een combinatie van The 100, Twilight, 13 Reasons Why en Riverdale. Dat belooft!

/

Better Call Saul – seizoen 4

De fans van de populaire reeks Better Call Saul hoeven niet langer vol ongeduld te wachten. Vanaf 7 augustus kan je namelijk de eerste aflevering van het vierde seizoen bewonderen. In het vierde seizoen zal je meer te zien krijgen over de problemen van Jimmy, maar ook over de aanhoudende strijd tussen de verschillende drugkartels.

/

Ozark – seizoen 2

Op 31 augustus komt het tweede seizoen van het spannende Ozark op Netflix. Ook in het vervolg van de serie is Marty Bryde nog steeds niet verlost van drugscriminelen. Het tienermeisjes Ruth Langmore krijgt in het nieuwe seizoen een extra grote rol. In de trailer wordt namelijk duidelijk dat haar vader uit de gevangenis komt.

/

Ghoul – seizoen 1

In augustus komt de allereerste horrorserie uit India op Netflix. De serie gaat over een militaire ondervrager die terecht komt in een geheim detentiecentrum. Daar ontdekt de vrouw al snel dat enkele van de terroristen die er vastgehouden worden niet van onze wereld zijn… Niet voor gevoelige kijkers!


/

Insatiable – seizoen 1

Toegegeven, de nieuwe aangekondigde reeks Insatiable is voorlopig niet zonder kritiek. Heel veel mensen pleiten dat de serie aan fatshaming doet en dus niet op Netflix thuis hoort. De komische reeks, met Debbie Ryan in de hoofdrol, gaat over tienermeisje Patty, die op school gepest werd door haar gewicht. In de zomervakantie verliest ze door een kaakbreuk heel wat kilo’s. Wanneer ze na de zomer slank terug naar school gaat, is ze uit op wraak. De hoofdrolspelers verdedigen de serie en zeggen dat de reeks net een protest is tegen bodyshaming. Fatshaming of toch net niet? Vanaf 10 augustus kan je zelf oordelen, want dan verschijnt de reeks op Netflix.


/

Disenchantment- seizoen 1

Fans van The Simpsons kunnen deze zomer genieten van een nieuwe reeks van Matt Groening. Disenchantment is een nieuwe sitcom voor volwassenen over drie onwaarschijnlijke vrienden. Een alcoholverslaafde prinses, een enthousiaste elf en een demon gaan samen op avontuur in een middeleeuwse wereld. Dat wordt weer lachen geblazen!

Méér TV-plezier? Lees ook: 5 series om voor thuis te blijven. 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Netflix, Netflix augustus.