Dit is het caloriearme drankje om je hoofd koel te houden
©

Dit is het caloriearme drankje om je hoofd koel te houden

Leestijd: 1 min

Je kent die discussie wel over smaken en kleuren, ze is eindeloos omdat onze voorkeuren juist zo persoonlijk zijn. Hetzelfde geldt ook met zoet: sommige vinden iets snel te zoet en voor anderen is het nooit zoet genoeg. Bij frisdranken is dat juist hetzelfde: het gamma varieert van mierzoete tot suikervrije drankjes. TAO marktleider in natuurlijke frisdrankenweet het beste van beide werelden te combineren.

/

Met zijn unieke en verfrissende smaak in combinatie met het gebruik van enkel natuurlijke suikers, geen kleurstoffen en bewaarmiddelen, hoeft niemand zich schuldig te voelen na het drinken van deze kleine verwennerij.
Zowel voor de TAO Botanics als voor het TAO Pure Infusion gamma, werden er geen suikers toegevoegd en is de zoetere smaak enkel en alleen afkomstig van de vruchten en kruiden die in de recepten verwerkt zitten.
Puur natuur dus met zorgvuldig uitgekozen ingrediënten die maar twee dingen voor ogen hebben: je hydrateren en meteen ook verrassen met een of meer van de verschillende smaken.

 

marieclairetao

/

Smaakmakers

 

Nog zo’n troef van de TAO familie is de afwisseling. Je hebt de Pure Infusion op basis van thee (niet bruisend dus), de Sparkling Botanic Drinks (in blik mèt prik) en de Energizer die zorgt voor wat meer energie mocht je die nodig hebben. Gember, vlierbes, perzik, kombucha, rooibos,… ieder vindt sowieso zijn favoriete smaak in het gamma, want een TAO geurt en kleurt je dag.

 

Ook geen toeval: het formaat van de TAO blikjes (25ml) en flesjes (33ml). Niet te groot, en precies de hoeveelheid dat veel mensen willen en kunnen drinken. En bovendien passen ze perfect in je handtas omdat ze niet te zwaar zijn!

/

Elke dag jouw TAO moment

 

Breek je hoofd dus niet langer over wat wel en niet gezond is, of er teveel calorieën inzitten of ongezonde kunstmatige stoffen werden toegevoegd. Een TAO is laag aan calorieën en door het gebruik van de natuurlijke suikers vind je ook enkele vitaminen terug in de drankjes. Verwen jezelf dus gewoon met een TAO die jij lekker vindt, met of zonder prik, op een moment wanneer jij en jouw lichaam dat willen. Vooral zonder zondegevoel, gewoon een lekker momentje voor jezelf. Wanneer je wakker wordt, je dag rustig beginnen met een TAO Pure Infusion, in de namiddag genieten van een dosis extra energie die de TAO Energizer ons te bieden heeft, en de dag sprankelend eindigen met een TAO Botanic, heerlijk toch?

 

 


Dit artikel werd geschreven in samenwerking met TAO.
www.taodrinks.com