Dit is het ultieme cadeau voor globetrotters
© Flightgiftcard

Dit is het ultieme cadeau voor globetrotters

Leestijd: 1 min

Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je partner/broer/vriendin die gek is op reizen? Dan is de nieuwe Flightgiftcard precies wat je zoekt. Met het unieke cadeau schenk je een hoop airmiles en vooral een onvergetelijke ervaring aan de gelukkige in kwestie.

Een goed cadeau vinden is nooit eenvoudig, zeker als je liever een belevenis schenkt dan iets materieel. En waar kan je beter beleven dan op ontdekking in het buitenland? Flightgiftcard is het ultieme cadeau voor iedereen die barst van de reiskriebels. Bovendien verlost de giftcard je meteen ook van je cadeaustress!

Gepersonaliseerde boodschap

De Flightgiftcard is een gloednieuw concept waar alle globetrotters dolgelukkig van zullen worden. Vanaf nu kan je online een giftcard bestellen en laten personaliseren. Je kan de persoonlijke voucher snel en eenvoudig bestellen. Je selecteert gewoon een van de drie types, namelijk een printbare pdf, een e-card met een zelf op te nemen videoboodschap of een ouderwets kaartje per post. Ook bij de online vouchers kan je een persoonlijk tintje, zoals een foto of tekst, toevoegen aan de giftcard.

De ontvanger van het cadeau kan de Flightgiftcard eenvoudig verzilveren via de website. Via de knop Nu boeken komt de ontvanger terecht op een pagina met honderden vluchten. Hij of zij heeft keuze uit meer dan honderden vluchten uit de meer dan 300 deelnemende luchtvaartmaatschappijen. Qua vluchten is er ook voor ieder wat wils: van goedkope budgetvluchten tot een eersteklas ligbed op een Airbus 380.

Met de unieke giftcard schenk je niet enkel een bijzonder cadeau, maar vooral ook een unieke ervaring. De ontvanger van het cadeau kan meteen een bestemming van zijn reis bucketlist schrappen. De cadeaubon blijft bovendien ook twee jaar geldig, waardoor je nog meer dan genoeg tijd hebt om je rondreis in Australië uit te stippelen of je familiebezoek in Peru vast te leggen.

 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Cadeau, Flightgiftcard, Globetrotter, Reizen.