Dit is het avontuurlijke thema van WECANDANCE 2019
© Daniil Lavrovski

Dit is het avontuurlijke thema van WECANDANCE 2019

Leestijd: 1 min

Het populaire Zeebrugse festival WECANDANCE heeft zopas het thema voor de 7de editie aangekondigd. Haal maar snel al je dierenprints, camouflagekleuren en avontuurlijke accessoires uit de kast, want de dresscode voor dit jaar is safari nomads. En er is nog meer, want in 2019 kan je maar liefst drie dagen genieten van het stijlvolle festival!

Na zeven edities staat WECANDANCE bekend als het meest modieuze festival van België. Terwijl we vorig jaar met zijn allen naar het Wilde Westen trokken, gaat het festival dit jaar een nog meer avontuurlijke toer op. Deze zomer roept WECANDANCE alle safari nomads op om hun wilde tribe te vervoegen.

Extra festivaldag

WECANDANCE gaat nooit de uitdaging uit de weg om hun bezoekers een onvergetelijk weekend te bezorgen en dat is dit jaar niet anders. Integendeel, want dit jaar mogen de festivalgangers zelfs een extra dag genieten van de geweldige muziek en al het verrassende eten. Het festival krijgt dit jaar zelfs een zesde podium waar je het hele weekend kan genieten van live muziek.

Ook de dresscode van WECANDANCE 2019 is opnieuw zwoel, maar tegelijk ook erg avontuurlijk. Het festival daagt zijn bezoekers uit om naar authenticiteit te streven. Je hoeft namelijk geen Indiana Jones zijn om een moeiteloze safari look te bekomen! Stijlvolle safari nomads denken aan beige tinten, kakikleur als camouflage of wilde dierenprints om op te gaan in de jungle. Niet toevallig allemaal trends die gespot werden op de S/S19 runways!

De WECANDANCE Foodmarket

Naast de muziek en de hippe outfits, mag je je in augustus opnieuw aan heel wat lekker eten verwachten. Ook dit jaar neemt de WECANDANCE foodmarket opnieuw een prominente rol in. Zowel de plant-based corner als de Pure C-formule met Sergio Herman en Syrco Bakker zullen deze zomer opnieuw aanwezig zijn in Zeebrugge. De komende maanden worden bovendien nog heel wat nieuwe food-ervaringen aangekondigd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@sergioherman knows what he’s doing. We enjoyed the @restopurec experience to the fullest! 🤤 #WECANDANCE18 #WECANTASTE #AcidCowboys

Een bericht gedeeld door WECANDANCE (@wecandancefest) op

WECANDANCE 2019 vindt plaats van 9 tot 11 augustus op het strand van Zeebrugge. Informatie en tickets vindt je op de website

Meer lezen? Dit zijn de top modetrends voor de lente/zomer van 2019Mode alert: de power suit maakt comebackDe restauranttrends van 2019: van free-from tot biostatisch eten.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Festival, Safari, Safari nomads, Thema, WECANDANCE.