Diamanti Per Tutti organiseert grootste archive sale ooit
© Diamanti Per Tutti

Diamanti Per Tutti organiseert grootste archive sale ooit

Leestijd: 1 min

Nog op zoek naar een last minute valentijnsgeschenk of gewoon een cadeautje voor jezelf? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Het Antwerpse juwelenmerk Diamanti Per Tutti doet hun grootste archive sale ooit. 

/

Diamanti Per Tutti start het nieuwe jaar op een sprankelende manier met grootste archive sale ooit. Het Belgische juwelenmerk mag binnenkort 10 kaarsen uitblazen en stelt hiervoor hun archief open voor liefhebbers.

Het Antwerpse juwelenmerk staat bekend om kwaliteitsvolle juwelen met een hedendaags karakter aan toegankelijke prijzen. De juwelen zijn typerend door hun eindeloze lijnen en vormen en ontworpen door en voor vrouwen die puurheid en speelsheid combineren. Gemaakt van 925 sterling zilver, verguld met 18-karaats rosé of geel gouden vermeil of wit rodium en afgewerkt met handgezette, ethische diamanten en prachtige edelstenen van natuurlijke oorsprong.

Lees ook: Chanel Haute Couture SS23: een collectie geïnspireerd op het appartement van Coco Chanel

/

Tien jaar

Vanaf woensdag 8 februari tot en met zaterdag 10 februari van 13:00 tot 20:00 vindt de grootste Archive Sale plaats in de Drukkerijstraat 12 in Antwerpen. Wat mag je verwachten? Een reeks juwelen uit verschillende collecties van de voorbije tien jaar. De elegant ontworpen ringen, oorbellen, armbanden en kettingen passen bij iedere smaak en gelegenheid en kortingen lopen hoog op, dat wil je niet missen!

Lees ook: Belgisch platform COSH! roept Shein op het matje: “Ze zijn de oorzaak van de textiel afvalberg”

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Diamanti Per Tutti.