Deze films en series op Netflix mag je niet missen in november
© Netflix

Deze films en series op Netflix mag je niet missen in november

Door Louise-Marie Servranckx
Leestijd: 1 min

Het is weer de tijd van het jaar waarin de gezelligheid van de herfst en donkere dagen je naar je knusse zetel trekt. Gelukkig is Netflix er om je te voorzien van een overvloed aan spannende films en series. Wij selecteerden enkele van de beste films en series die je zeker moet zien deze maand.

The Killer

Deze nieuwe misdaadthriller van de beroemde regisseur David Fincher wordt nu al een van de beste films van 2023 genoemd. Wereldberoemde acteur Michael Fassbender vertolkt dit keer de rol van een naamloze huurmoordenaar. De film vertelt het verhaal van het leven van een man die op het eerste gezicht een doorsnee burger lijkt te zijn, maar ondertussen gruwelijke daden pleegt.

The Killer is vanaf 10 november te zien op Netflix

/

Squid Game: The Challenge

De Zuid-Koreaanse serie, gecreëerd en geregisseerd door Hwang Dong-hyuk, veroverde de harten van kijkers over de hele wereld met zijn gewaagde verhaallijnen, intense spelletjes en een enorme cliffhanger op het einde. Op het vervolg is het nog even wachten, maar vanaf 22 november kan je wel al Squid Game: The Challenge bekijken. 456 kandidaten van over de hele wereld gaan de strijd met elkaar aan om de grootste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv ooit te winnen: 4,56 miljoen dollar. De deelnemers spelen dezelfde games als in het eerste seizoen, alleen staat het leven van de kandidaten niet echt op het spel.

Squid Game: The Challenge is vanaf 22 november te zien op Netflix.

/

Old Dads

Zoals de titel al doet vermoeden, vertelt deze humoristische film het verhaal enkele bevriende vaders die op oudere leeftijd pas vader worden. Hoofdpersonage Jack is een old dad en bevindt zich daardoor tussen jongere ouders met hedendaagse omgangsnormen. Het bedrijf dat hij samen met zijn twee vrienden oprichtte, is verkocht onder de voorwaarde dat zij nog steeds een rol zouden spelen. Echter, hun nieuwe baas belichaamt de ‘woke’ cultuur meer dan Jack kan verdragen, en zijn korte lontje brengt hem ongetwijfeld in de problemen.

Old Dads is nu te zien op Netflix.

/

A Nearly Normal Family

De familie Sandell is voor de buitenwereld een normaal gezin. Ze leiden een perfect leven in een chique woonwijk net buiten Lund. Op een dag verandert alles als dochter Stella beschuldigd wordt van moord. Haar ouders Adam en Ulrika weten niet wat ze moeten doen. Wat is er gebeurd? Ze willen Stella helpen, maar kennen ze hun dochter eigenlijk wel? Of elkaar? Deze spannende, veelbelovende Zweedse serie is gebaseerd op het boek van schrijver Mattias Edvardsson.

A Nearly Normal Family is vanaf 24 november te zien op Netflix.

Lees ook: Wij selecteerden de beste nieuwe films van het moment

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Film, Must-see, Netflix, Serie.