Deze films en series mag je in december niet missen op Netflix
© Shutterstock

Deze films en series mag je in december niet missen op Netflix

Leestijd: 2 min

Het is alweer de allerlaatste maand van 2018! Om het jaar goed af te sluiten komt Netflix opnieuw met een mooie aanvulling van hun huidige aanbod. Ontdek snel de beste nieuwe films en series die in de eerste helft van december verschijnen op Netflix.

Prison Break – seizoen 5

De populaire serie Prison Break kreeg in 2017, acht jaar na het einde van het vierde seizoen, nog een vervolg. In het vijfde seizoen ontdekt Lincoln Scofield dat zijn broer misschien toch nog in leven is, maar opgesloten is in een zwaarbewaakte gevangenis in het buitenland waar hij onder een schuilnaam verblijft. Samen met enkele oude bekenden plant hij deze keer om zijn broer uit te breken. Het spannende seizoen is vanaf 1 december volledig te bekijken op Netflix.


/

Travelers – seizoen 3

Op 14 december verschijnt het derde seizoen van Travelers op de populaire streamingdienst. Travelers is een science fiction reeks over geheime agenten die het verval van de samenleving moeten voorkomen door in de tijd te reizen. Het derde seizoen focust zich vooral op artificiële intelligentie of AI en de potentiële gevaren van die technologie.

/

Dogs of Berlin – seizoen 1

Misdaadserie Dogs of Berlin is de tweede Duitse Netflix productie na het succesvolle Dark. In de serie volg je twee Berlijnse agenten die de moord op een voetbalster onderzoeken. Het duo heeft een enorme lijst van potentiële verdachten: van neo-nazi’s tot de Berlijnse maffia of zelf de machtigste man van de hoofdstad. Noodgedwongen starten de twee agenten een territoriale strijd met de Berlijnse onderwereld en dat zorgt voor heel veel harde misdaad.

/
The innocent man

The innocent man is een documentaireserie gebaseerd op een boek van John Grisham. De reeks vertelt het verhaal van twee moorden die Oklahama op stelten zetten in de jaren 80. De moorden werden gevolgd door een reeks opvallende gebeurtenissen, die perfect zijn voor een zenuwslopende true crime reeks. Ontdek het spannende verhaal vanaf 14 december.

netflix december

/

Kerstspecial Sabrina

Goed nieuws voor alle fans van The chilling adventures of Sabrina. Je kan deze maand namelijk een unieke kerstspecial in het thema van de serie bekijken. De kerstaflevering zal compleet los staan van het eerste seizoen en zal dus ook geen extra informatie bevatten over de volgende seizoenen. Verder is er nog niks bekend over het verhaal, maar het belooft sowieso een magisch kerstavontuur te worden!

Meer lezen? 10 kerstfilms die wij stiekem elk jaar opnieuw bekijken (en jij vermoedelijk ook)

/

Mowgli: legend of the jungle

Na de bioscoopversie van The Jungle Book komt ook Netflix met een eigen versie van het bekende verhaal op de proppen. Verheug je deze keer niet op vrolijke meezingers, maar een duistere versie over het leven van de mensenjongen en zijn dierenvrienden. Netflix kon voor de film enkele populaire stemmen strikken. Zo verlenen onder andere Cate Blanchett, Benidict Cumberbatch en Christian Bale hun stem aan een van de inwoners van de gevaarlijke jungle.

Meer lezen? Werelddierendag: 18 x designcadeau voor je huisdier

/

Back to the future

Ondertussen heeft bijna iedereen wel eens de klassieker back to the future gezien en anders weet je niet wat je mist! Vanaf deze maand kunnen we de populaire film gewoon op Netflix bekijken. Voor wie de film uit 1985 niet meteen een belletje doet rinkelen: Back to the future gaat over Marty McFly die via een teletijdmachine terug gaat naar 1955. Hij komt er terecht in een kettingreactie die zijn toekomst mogelijk op het spel zet.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Films, Netflix, Prison break, Series.