De 10 vrolijkste Instagramaccounts tegen winterblues
© Instagram @Studiomucci

De 10 vrolijkste Instagramaccounts tegen winterblues

Door Louise Hendrickx
Leestijd: 3 min

Kortere dagen, langere nachten en dalende temperaturen. Tijdens de winter verliezen we al snel de energie om vrij en vrolijk rond te dartelen. Even geen zin om een frisse neus te gaan halen? Laat dan deze Instagram accounts je dag opfleuren.

@nietnulaura

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Niet Nu Laura (@nietnulaura) op

Het account van cartooniste Laura Janssens laat het dagelijkse leven in zijn uitvergrote vorm zien. Verwacht je aan talloze hilarische, herkenbare situaties en een grote voorliefde voor frietjes en kroketten. Waarschuw alvast je partner en je BFF’s, want eens je dit account volgt, tag je hen voortdurend.

/

@howdoyouadult

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door hi i’m fran (@howdoyouadult) op

Iedereen die zich bij tijden alleen voelt in de strijd tegen de quarterlifecrisis verwijzen we snel door naar dit account. Grote boodschap hier? Volwassen worden is eerst en vooral merken dat iedereen zomaar wat doet en hoopt op een goeie afloop. Nu kan je weer zonder schuldgevoel in de zetel onder een fleecedekentje kruipen.

/

@studiomucci

Het kleurrijkste account op Instagram is ongetwijfeld dat van Amina Mucciolo. Wie zich altijd al heeft afgevraagd hoe het eraan toegaat op een regenboog krijgt hier een duidelijk antwoord. Amina deelt niet alleen haar fleurigste kapsels en outfits, ze is ook voorvechter van LGBTQ+-rechten en verspreidt maar al te graag body positivity. Zo hebben we het graag!

/

@mr.pokee

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mr.Pokee the Hedgehog (@mr.pokee) op

Wie een break nodig heeft van schattige katjes en hondjes stellen we graag even voor aan mister Pokee. Het is werkelijk onmogelijk om de snoezigste foto te kiezen van deze cutie. Van alle accounts die we hier in de spotlight zetten, is die van Pokee nog het meest jaloersmakend. Als de kleine lieveling niet gezellig bij zijn baasje ligt te soezen, reist hij de hele wereld rond.

/

@xuzzi

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ~ . (@xuzzi) op

Het account van Xuzzi, aka Mr. Pink, is Instagram in het kwadraat, maar dan zonder te vervallen in cliché’s. Als er iets werkt tegen winterblues, zijn het wel Xuzzi’s pink vibes! Wij dobberen maar al te graag mee op de  roze wolk van deze vrolijke Mexicaan.

/

@inspiredtotaste

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sugar Artist | Liz Joy (@inspiredtotaste) op

Sugar artist (ja, dat is een job) Liz Joy doet haar naam alle eer aan, en brengt een hoop vrolijkheid in je feed met haar creaties van glazuur. Mode en popcultuur zijn haar grootste inspiratiebronnen. Liz deelt ook graag (soms té) herkenbare quotes. “Raise your hand if you’ve ever been personally victimized by your front-facing camera.”

/

@adorablecatpaws

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @adorablecatpaws op

De naam zegt het al; hier kan je terecht voor een gezonde dosis poezelige pootjes. Crazy cat ladies van over de hele wereld delen hier maar al te graag de voetjes van hun pluizige vriendjes om jou te vertederen. Gegarandeerd een warmer hart in deze gure winterdagen.

/

@mytherapistsays

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lola Tash and Nicole Argiris (@mytherapistsays) op

Lola Tash en Nicole Argiris delen de meest hilarische memes en quotes die perfect samenvatten hoe awkward en onbeholpen we allemaal zijn. Voor iedereen die al eens denkt “Ben ik nu de enige…”. Wees gerust, in 99% van de gevallen is het antwoord – gelukkig maar – “neen”.

/

@fashiondads_

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fashion Dads (@fashiondads_) op

Je absolute stijlicoon is je moeder, een model, misschien een zangeres of zelfs een collega. Maar de kans dat die eer voor je vader is weggelegd, achten we eerder klein. Toch kleurden ze met hun geweldige outfits onze kindertijd. Deze feed is een eerbetoon aan al die vaders die de wetten van de mode genadeloos achter zich laten. Strike a pose, daddy cool!

/

@classical_art_memes_official

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Classical Art Memes (@classical_art_memes_official) op

Instagram, dat is toch geen cultuur? Fout! Onze alledaagse first world problems of de complicaties van de helden uit onze geschiedenisboeken, eigenlijk zijn we allemaal dezelfde.

 

Vind hier nog meer remedies tegen die winterblues: Aan de feestdis met Steffi, Sandra Wim en Jeroen (+ recepten)10 nieuwe Belgische labels die je moet kennen50 tinten roze: Antwerpen is met MOOY een mierzoete hotspot rijker & 5 x doe-het-zelf kerstversiering

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Gezondheid, Instagram, Lifestyle, Social media.