Met deze mocktail van Seppe Nobels sluit je Dry January af met smaak
,  opEen alcoholvrije aperitief hoeft niet saai te zijn. Dat bewijst deze mocktail van Seppe Nobels. Zo sluit je Dry January in stijl af.
Dry January loopt op zijn einde. Sluit je maand van mindful drinking af met een cocktail, of beter een mocktail, van topchef en Bio-Planet ambassadeur Seppe Nobels.
- 3 pompelmoezen,
- 4 takjes tijm,
- 4 takjes citroenmelisse,
- 1 takje basilicum,
- 1 ei,
- 600 ml earlgreythee,
- 200 ml kombucha,
- 2 kaneelstokjes.
Bereiding:
1. Doe de takjes tijm en citroenmelisse bij de warme thee en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
2. Giet door een zeef en doe in ijsblokvormen. Vries in.
3. Pers de pompelmoezen en meng het sap met de kombucha
4. Vul glazen voor driekwart met theeblokjes. Giet er de pompelmoes-kombucha over.
5. Klop het eiwit op en lepel dit op elk glas. Werk af met wat basilicumblaadjes, de pompelmoespartjes en een half kaneelstokje.
Lees ook: 3 nieuwe culinaire adresjes in Antwerpen om nu te ontdekken