De leukste celebrity Halloween outfits om te kopiëren op 31 oktober
©

De leukste celebrity Halloween outfits om te kopiëren op 31 oktober

Door Eloïse Pirard en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Elk jaar opnieuw proberen celebs elkaar te overtroeven met het beste kostuum voor Halloween. Wij blikken terug op de leukste Halloween outfits van onze favoriete sterren.

Levensgrote barbiepoppen, Disneypersonages die tot leven gebracht worden, bekende personages uit series of old school monsters… op de avond van 31 oktober kan het allemaal. Ook in Hollywood houden de celebrity’s wel van een verkleedfeestje.

/

Glamour en terreur

Terwijl de ene er gewoon is om te drinken met vrienden en zich te amuseren, zijn Halloween feestjes voor celebs vaak dé gelegenheid voor een echte concurrentiestrijd. Een van de queens of Halloween is Heidi Klum. Elk jaar organiseert het ex-topmodel een spetterend feest met een verplichte dresscode: een prachtige Halloween outfit.

Lees ook: de favoriete griezelfilms van de redactie

En als host van de avond heeft het Duits-Amerikaanse model ook altijd het goede voorbeeld. Hoe gekker de vermomming, hoe beter! Een geveld lichaam, Betty Boop, Jessica Rabbit, Cleopatra… elk jaar haalt Heidi Klum haar beste outfit uit de kast.

/

Horror op sexy wijze

In de Verenigde Staten staat Halloween niet per se gelijk aan horror. Sommigen houden van de traditie en verkleden zich maar al te graag als bloederige zombie, heks of harige weerwolf. Anderen daarentegen maken van de gelegenheid gebruik om hun slanke of afgetrainde lichaam aan de wereld te tonen. Heel veel Halloween outfits zijn best uitdagend. Een trend die we ook jaarlijks zien terugkeren: celebs die zich als andere celebs verkleden. Zo ging Paris Hilton als Miley Cyrus, Kate Moss als Cara Delevingne, Kylie Jenner als Christina Aguilera. Vaak met hilarische gevolgen!

Lees ook: 5 griezelige recepten voor Halloween

Ontdek hier de leukste en origineelste celebrity outfits van de afgelopen jaren. Met een van deze kostuums steel jij gegarandeerd de show!

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Celebrity, Halloween.