Komono trommelt 10 artiesten op voor nieuwe Signature collectie
© Pers

Komono trommelt 10 artiesten op voor nieuwe Signature collectie

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Het Belgische KOMONO, bekend van modieuze brillen en horloges, komt weer met een nieuwe collectie op de proppen. De Pulse collectie, is nog maar net uit, en daar is alweer een nieuwe Signature collectie. Deze reeks is een heruitgave van hun meest iconische horloges.

De collectie bestaat uit 12 modellen die al eerder verschenen, maar dit keer in het zwart en zilver. Met andere woorden, een klassieke collectie waar we graag even tijd voor vrijmaken.

‘Tijd’ door de ogen van 10 artiesten

Het leuke aan deze lancering is dat KOMONO aan tien internationale artiesten vroeg om een uniek kunstwerk te creëren. Iedere kunstenaar mocht zijn eigen interpretatie van tijd op een creatieve manier weergeven. Deze artiesten komen uit alle hoeken van de wereld: Csilla Klenyánszki is een Hongaarse fotografe die naar Nederland verhuisde en Amber Vittoria is een New Yorkse schilderes die werkt rond vrouwelijkheid.

Ook bij ons is uiteraard een overvloed aan talent te vinden. De keuze ging naar Louise Mertens, een jonge Antwerpse digital artist. Louise geeft graag de spanning weer tussen het reële en het artificiële en werkt het liefst op een vrije en impulsieve manier. Ze is gefascineerd door het concept van tijdreizen en zegt zelf: “Het voelt alsof ik door de tijd reis wanneer ik op een vrije manier iets kan creëren. Wanneer ik mijn hoofdtelefoon op heb, naar mijn favoriete muziek luister en uren kan doorwerken vergeet ik dat tijd bestaat”.

marieclaire_louisemertens

Pers

Ontdek de hele collectie hier en alle artiesten en hun ontwerpen hier!

Zot van horloges? Antwerpen krijgt eigen officiële horloge, Geen beter excuus dan het zomeruur om een nieuw horloge te kopen en Crush of the day: de horloges van Rosefield

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Horloges, Komono, Mode.