5 griezelige recepten voor Halloween
©

5 griezelige recepten voor Halloween

Leestijd: 1 min

31 oktober is het Halloween. Geen zin om een volledig themafeest te organiseren, maar wel om de Halloweensfeer in huis te halen? Wij kozen enkele heerlijk griezelige recepten voor jullie uit!

Bloederige pompoensoep met spooktoastjes

bloederige pompoensoep
Pompoensoep smaakt altijd in de herfst! Maak er een Halloweenvariant van door af te werken met bloederige tomatensap en een toast in de vorm van een spook of een ander griezelig figuurtje. Vind het volledige recept hier: www.ah.be.

Mummie-hotdogs

mummy hotdogs
Met deze mummie-hotdogs succes verzekerd bij de kinderen! Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te maken: Maak enkele sneden in een hotdogworstje voor de armen en de benen. Wikkel je mummie vervolgens in dunne repen bladerdeeg. Bak de hotdogs ten slotte een 15-tal minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Werk af met bloeddruppels van ketchup! Origineel recept: www.ourordinarylife.com.

Gevulde paprika

gevulde paprika
Een variatie op de Jack-O’-lantern pompoen. Hol enkele paprika’s uit, snij er een gezichtje in en vul op met gehakt. Lekker met rijst en tomatensaus! Volledige recept via www.koken.vtm.be.

Griezelkoekjes

griezelkoekjes
De Halloweenversie van het klassieke zandkoekje. Laat bij het versieren van de koekjes je creativiteit de vrije loop. Een spook, spin, vleermuis, kat,… het kan allemaal! Werk af met glazuur. Hier vind je het volledige recept: www.ah.be.

Pompoen punch

pompoen punch
Een drankje kan natuurlijk niet ontbreken aan je Halloweenbuffet! Deze heerlijke pompoen punch kan gemaakt worden met of zonder rum. Het recept vind je hier: www.honestlyyum.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Halloween, Recept.