De beste cadeautips volgens onze moderedactrice Elspeth
©

De beste cadeautips volgens onze moderedactrice Elspeth

Door Elspeth Jenkins
Leestijd: 1 min

Onze moderedactrice Elspeth Jenkins selecteert haar favoriete cadeaus om uit te delen, of om zelf mee aan de slag te gaan...

Nu al dromen van terrasjesweer (en cafés die open zijn) met de Aperol Spritz Together Box.

Aperol Spritz, € 16,95. 

Deze ludieke kaars ruikt alvast zalig en is het perfecte cadeau voor iedereen in je leven die je nu even moet missen. Spoiler alert: ze beschermt niet echt tegen Covid-19.

Bureau Brutal, € 35. 

De Dyson Pure Cool Cryptomic luchtreiniger en ventilator. Hij creëert een stofvrije omgeving, beschermt tegen allergenen, koelt af, en staat gewoon erg leuk in je living.

Dyson, € 649.

Nooit genoeg geurkaarsen: het Belgische juwelenmerk Moutton Collet brengt deze jewellery candles met matching bijou uit…

Moutton Collet, € 59.

Opgepast GG en CD buckles: there’s a new belt in town. Met de R van Rodebjer. Één van de leukste Zweden.

Rodebjer, € 70.

Ik heb iets met nicheparfums. Deze van Ciro ontdekte ik op de Instagram page van @verso_il_profumo. Ciro verwijst naar 1 van de oudste nicheparfums uit de jaren ’20.  Alleen al de look van het flesje vervult al mijn art deco dromen.

Ciro Ptah Eau de parfum 100ml, € 158. Te koop bij Verso Il Profumo in Antwerpen.

Nu we toch thuiszitten… Waarom zet je je keuken, badkamer of dressing niet eens in een nieuw kleurtje. De leukste inspo vind je op de Instagramaccounts @papersandpaints en @devolkitchens. Bij de Britten zit je altijd goed. Vergeet @farrowandball niet voor de mooiste en meest duurzame verf.

Vanaf € 91 voor 2,5 liter.

Trakteer jezelf op een egale huid zonder uitgesproken roodheden. Het Micro-Huile de Rose Advanced Serum van Dior Prestige wordt vervaardigd uit de rozen uit de rozentuin van Monsieur Dior zijn geboortehuis in Granville. De Rose de Granville beschikt over 20 kostbare micronutriënten die je huid doen stralen. Getest en approved!

Dior, € 315.

Ik zou willen zeggen: mooie dingen hoeven niet duur te zijn. Maar voor dit kussen van Gucci Décor maak ik een uitzondering. Beter gezegd: voor alles van Gucci Décor maak ik een uitzondering…

Gucci, € 850.

Het La Boule servies van Villeroy & Boch wordt maar in een beperkte oplage van 2000 stuks uitgebracht. Deze boule is een eyecatcher op elke feesttafel.

Villeroy & Boch, € 299.

Trakteer iemand (of jezelf) op een luxueuze rit met privéchauffeur in een Mercedes-Benz-S-klasse voor de volgende keer wanneer je nog eens een weekendje weg kan of op reis vertrekt. Zonder zorgen en in stijl.

Incognito.

Meer cadeautips van Marie Claire vind je hier: 30 x Belgische cadeaus voor elk budget. De beste beauty cadeaus voor onder de kerstboom. Meer dan genoeg geschenktips voor de mannen in je leven

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.