David Lloyd: een gloednieuwe exclusieve sportclub opent zijn deuren in Sterrebeek
© David Lloyd

David Lloyd: een gloednieuwe exclusieve sportclub opent zijn deuren in Sterrebeek

Leestijd: 1 min

We weten het allemaal: sport is veel meer dan fysieke inspanning. Het is een energieboost voor het lichaam en een pleister voor de ziel. Sport draagt bij aan een gezonder en evenwichtiger leven. Wel, we hebben goed nieuws voor de sportievelingen uit het noorden van Brussel en Vlaams-Brabant. Want te midden van de groene heuvels van Sterrebeek is er een nieuwe welzijnstempel geopend.

De jongste David Lloyd-club bevindt zich op de prestigieuze locatie van de National Golf Brussels en biedt zijn leden exclusieve sport- en ontspanningsmogelijkheden.

©David Lloyd

Een geavanceerde club

Verspreid over 4.800 vierkante meter – ontworpen door het Londense architectenbureau WATG – vind je er luxeaccomodatie voor sport, gezondheid en ontspanning. 

De club in Sterrebeek is dan ook geen gewone sportclub. Het is een heuse welzijnstempel waar de hele familie, van de jongste tot de oudste, activiteiten ontdekt die bij hem of haar passen.

Met een fitnessruimte met meer dan honderd toestellen en drie studio’s voor groepslessen, is David Lloyds aanbod gevarieerd en innovatief. Ben je een spinningfanaat of hou je van een intensieve work-out? Dan vind je hier alle activiteiten die bij je voorkeuren en niveau passen.

In de verwarmde binnen- en buitenzwembaden kun je heerlijk ontspannen of flink baantjes trekken, wat je zelf wilt. Bovendien is er een luxespa. Sluit even je ogen en beeld je in: na een lange werkdag of een intense sportsessie laat je je in het zwembad voor hydrotherapie glijden. Daarna relax je op een verwarmd bed na een saunasessie met Himalayazout. Of je kunt herbronnen in een multisensoriële douche.

Met zijn buitensauna en ligstoelen is ook de Spa Garden een ware oase van rust. Daar ontsnap je aan de drukte van het dagelijkse leven en geniet je van wat welverdiende kalmte.

Een (h)echte gemeenschap

Gezelligheid en familiegevoel behoren tot David Lloyds vaste waarden. En die vind je ook in de Clubroom, een polyvalente ruimte waar je iets kunt eten en of met zakenpartners kunt afspreken. Op zonnige dagen is de buitenpatio de ideale plek om met andere leden samen te komen of bij te praten.

Verder horen er bij de club van Sterrebeek nog een kinderopvang, een multifunctionele sporthal en, binnenkort, padel- en tennisterreinen. Voor de kinderen organiseert de club zwem- en tennislessen en naschoolse activiteiten. Perfect om hun jonge ogen te openen en hun lichamen te helpen groeien.

Na Ukkel en Antwerpen is dit de derde David Lloyd-club van België. Zijn leden zullen er bijzondere ervaringen opdoen, zowel op het vlak van sport als van wellness, en dat alles vlak bij Brussel.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met de David Lloyd-sportclubs.

Commercieel team De artikels van >