Cruisen, een unieke ervaring
© Shutterstock

Cruisen, een unieke ervaring

Door Zita Versmessen
Leestijd: 2 min

De wereld rond en maar één keer je koffer moeten uitpakken, wie wil dat nu niet? Tijdens een cruise word je de hele dag door verwend met prachtige panorama's en elke ochtend verast met telkens weer een nieuw onvergetelijk uitzicht. Welke te kiezen? Dat is aan jou. Wij sommen er alvast vier voor je op.

1. Luxe op het water

Cruisen met Club Med, dat is een all-inclusive op zee. Club Med’s specialiteit is zonder twijfel comfort en gezelligheid aanbieden op de meeste luxueuze manier. Met de Club Med 2 reis je door adembenemende landschappen. Dankzij zijn uitzonderlijke bouw kan het schip naar plaatsen waar andere schepen niet kunnen komen. Tijdens de wintermaanden vaar je naar de zwoele stranden van de Caraïbische Zee, ’s zomers ontdek je de verborgen parels rond van de Middellandse Zee.


Meer info op www.clubmed.be.

/

2. Europa’s geheime schatten

Met Seabourn vaar je op uiterst luxueuze wijze naar de meest bijzondere plekken op aarde. De cruisemaatschapij stippelde maar liefst 37 nieuwe routes uit, waaronder ook routes in samenwerking met Unesco die je toegang verlenen tot werelderfgoed in heel Europa. Een zeldzame privilege.

Meer info op www.seabourn.com.

/

3. Alaska op z’n best

Holland American Line viert 70 jaar expertise in cruises naar Alaska met maar liefst 135 afvaarten tussen nu en september. Passagiers kunnen genieten van een gloednieuw entertainmentpakket en een uitzonderlijke excursie naar het Denali National Park, waar de maatschappij ook voor een comfortabele overnachting zorgt.

Ga je liever naar iets warmere oorden? Geen probleem! Holland American Line biedt vanaf dit jaar ook unieke reizen naar Cuba tijdens welke het schip o.a. aanmeert in het pittoreske Trinidad. Zeker de moeite waard!

Meer info op www.hollandamerica.com.

/
4. Kerst in Cuba

Altijd al gedroomd van een zonovergoten Kerst? Dan is dit de kans bij uitstek! Star Clippers biedt je een feestelijk aanbod voor de kerstperiode. Niet alleen vaar je op prachtige, oude zeilschepen uitgerust met het modernste comfort, onderweg bezoek je ook Trinidad, Cayo Rico, Cayo Largo, Isla de la Juventad en Gran Cayman. Snel boeken is de boodschap!

Meer info op www.starclippers.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Club Med, Cruises, Holland American Line, Seabourn, Starclippers.