Coffeelabs lanceert nieuwe foodspot in Antwerpen: Midori
© Persbericht

Coffeelabs lanceert nieuwe foodspot in Antwerpen: Midori

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Een driegangendiner op je werk? No time for that! De meeste van ons gaan voor wat er beschikbaar is, de snelle hap of een tripje naar de automaat. Hoe dan ook, we eten niet altijd erg gezond door de dag. Het nieuwe concept Midori brengt daar verandering in. Vers en waardevol eten voor elke maaltijd van de dag.

Midori @ WATT-toren

Gelegen aan de ingang van de WATT-toren in Antwerpen en onder bekende full-service kantoor en co-working plek Fosbury & Sons, huist het superleuke nieuwe concept Midori. Dit kantoor meets deli, van de mensen achter Coffeelabs, biedt een new style traiteur aan werknemers en voorbijgangers.   Zo focussen ze zich op natuurlijke en lekkere voeding voor werk en leven. Zodat jij elke dag opnieuw supergemotiveerd achter je laptop zit.

marieclaire_keuken_Midori_antwerpen

Persbericht

/

8AM-8PM

Deze powerfood stop leidt je van ontbijt naar diner. Verse gerechten worden voor je neus klaargemaakt. Daarom werkt Midori -Japans voor ‘groen’- volgens je natuurlijke dagritme. Voorbijgangers kunnen op elk moment van de dag eten uithalen of tafelen aan de gedeelde tafel.

Tip:  Weinig tijd? Je kan je maaltijd ook aan huis of op kantoor laten leveren.

marieclaire_Midori_gerechten

Persbericht

/

De 3 V’s

Voorverpakt, vettig en Vijftig seconden microwave?

Denk opnieuw.

Bij Midori varieer je tussen vlees en vis, maar ook vegetarische en veganistische opties vormen een belangrijk onderdeel van het menu. Door de Daily, weekly en seasonal specials vindt zelfs de moeilijkste eter zijn ding.

Het menu bestaat uit heerlijke en hartige salades, toasts, pizza’s, groente- en graangerechten, pasta’s, vis en vleeshoofdgerechten en desserts.

Marieclaire_keuken_Midori_gerechten

Persbericht

/

Een architecturaal plaatje

Door het strak en internationaal interieur en monochroom kleurenpalet, slaan de gerechten de maat in de zaak. Het Antwerpse designbureau Going East koos voor Midori ruwe materialen als beton, staal en groene email. De verhoogde keuken geeft een gezellige drukte aan de kleine ruimte.

Het designbureau is niet aan zijn proefstuk toe. Andere Going East projecten zijn de beroemde Fosbury & Sons kantoorruimtes, het gastronomische restaurant Veranda, de ambachtelijke bakkerij Konditori en de Japans-geïnspireerde kapper ISU.

marieclaire_Midori_design

Persbericht

Openingsuren:

Maandag- Vrijdag: van 8u tot 20u
Mechelsesteenweg 271 – 2018 Antwerpen

Lees ook: heerlijk smullen tijdens de pauze met de nieuwe Coffee & Pralines collectie van Neuhaus.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Foodie, Healthy, Midori, Vegan, Veggie.