Snel! Naar de spa van Chanel!
©

Snel! Naar de spa van Chanel!

Leestijd: 1 min

Chanel opende zijn eerste spa en koos daarvoor het vernieuwde Ritz Paris. Wij hebben onze Thalystickets alvast geboekt... 

Het Franse modehuis had voor zijn eerste spa geen betere locatie kunnen kiezen: het Ritzhotel in Parijs was 35 jaar lang de leef- en werkplaats van Mademoiselle Chanel. Vrouwen én mannen zijn er vanaf nu welkom om de kunst van de huidverzorging te ervaren. Alle behandelingen – massages, facials en make-upapplicaties – combineren een holistische aanpak met een zichtbaar resultaat. Het doel: tijd maken voor jezelf om te herstellen van een immer veranderende, steeds meer virtuele wereld. Een pauzeknop voor het leven, zo je wil.

De lijst behandelingen is, in lijn met de Chanelfilosofie, simpel maar compleet: kies bijvoorbeeld voor een korte make-upapplicatie van 20 minuten, of ga all out met Le Grand Soin, een 3 uur durende, gepersonaliseerde verzorging van gelaat en lichaam, volgens de waarden en expertise van Chanel, inclusief een unieke massage. Voor wanneer het wat meer mag zijn.

Ook aan de mannen is gedacht: zij kunnen kiezen uit een ontspannende ervaring voor een hydraterende, verzachtende verzorging en een revitaliserende ervaring voor een verfrissende, verstevigende verzorging.

De spa werkt met producten uit de vier lijnen huidverzorging van Chanel: Sublime voor een intense reiniging en heropleving van de huid, Hydra Beauty voor ultieme rehydratatie en bescherming, Le Lift voor resculpting en versteviging en Le Blanc voor een frisse stralende huid.

Hoe dan ook verlaat je het Ritz voortaan als een nieuw mens. Een goed excuus om een weekendje Parijs te boeken dus.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Chanel, Parijs, Ritz, Spa.