Caloriearme drankjes voor deze zomer
©

Caloriearme drankjes voor deze zomer

Leestijd: 1 min

Tijd om de vicieuze cirkel te doorbreken en af te kicken van traditionele frisdranken die boordevol geraffineerde suikers zitten. Een Belgisch merk heeft het licht gezien en stelt een gezond en evenwichtig alternatief voor dat onze drang naar gesuikerde drankjes drastisch zal verminderen: TAO.

Na jarenlang schipperen tussen light en te veel suiker lijken de liefhebbers van alcoholvrije drankjes op hun stappen terug te keren en kiezen massaal voor drankjes van hoge kwaliteit die ook beter zijn voor de gezondheid. Om aan die vraag tegemoet te komen, heeft TAO een assortiment van healthy drinks op de markt gebracht.

/

Een concept, een filosofiemarieclairetao

Het ‘made in Belgium’-label dat geïnspireerd is op de oude Chinese wijsgeer Lao Tse en zijn taoïstische filosofie (een leer gebaseerd op het gezond verstand, respect voor het ritme van de natuur en voor alles wat leeft) wil de harmonie herstellen tussen de mens, de natuur en het lichaam, dat al te vaak verwaarloosd wordt. De ingrediënten getuigen van een uitzonderlijke puurheid en worden met de grootste zorg geoogst in hun natuurlijke omgeving om de weldadige eigenschappen te behouden. De verschillende smaakmakers uit de TAO Family (TAO Botanic, TAO Pure Infusion, TAO Energizer) helpen tegen oxidatieve stress en dragen actief bij tot een vlotte stofwisseling. Maar niet enkel dat…

/

Beter om beter te eten

Caloriearme drankjes voor deze zomer - 2

Grijp niet onmiddellijk naar suiker om je drang naar zoet te bevredigen, maar opteer voor een alternatief dat bestaat uit een mix van geconcentreerde vruchtensappen, bloemen en planten, alles 100 % natuurlijk, uiteraard. Bovendien heeft TAO een lage glycemische index en kreeg het merk een LOW G.I.-certificaat van de Universiteit van Oxford. (Glycemische Index (G.I.) is een indicatie van de snelheid waarmee de suikerspiegel stijgt in het bloed. Suikers die langzaam en progressief vrijkomen in het bloed, krijgen een lage G.I.- score.) Geniet van een gezonde cool-down op elk moment van de dag, afhankelijk van je mood of het gewenste effect. Het niet-bruisende assortiment van TAO Pure Infusion drink je vanaf ‘s morgens vroeg, TAO Botanic is met z’n lichte bubbels ideaal bij de lunch en de smaken uit het gamma van TAO Energizer geven je ‘s avonds een stevige boost. Of hoe plezier rijmt op gezondheid! Santé!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met TAO.
www.taofamily.com