Bruidspaar gezocht die wel willen, maar niet kunnen trouwen
©

Bruidspaar gezocht die wel willen, maar niet kunnen trouwen

Leestijd: 1 min

Vandaag 14 februari (dag van de liefde) lanceert Perfect Celebrations het prachtige sociale project: TWO + US. Als lid van de internationale Weddingplanner Organisatie: Belief Wedding Creators, heeft Brigitte Kater van Perfect Celebrations de goedkeuring ontvangen om dit project in België te begeleiden.

Lees ook: Tien bijzondere locaties om te trouwen in België. 

/

Wat is het TWO + US project?

Het TWO + US project is een sociaal project, waarbij diverse leveranciers het bruidspaar een droomhuwelijk aanbieden, zonder dat het bruidspaar zich hoeft te bekommeren over het financiële plaatje. Alle leveranciers bieden hun services/goederen GRATIS aan het bruidspaar aan. Dit om het bruidspaar de mogelijkheid te geven om te kunnen trouwen. De nadruk ligt op het sociale aspect. De selectie zal dan ook zéér nauwgezet gebeuren.

Het TWO + US project zal door Brigitte Kater van Perfect Celebrations begeleid worden. Zij zal naast alle sociale leveranciers ondersteund worden door 9 fantastische Weddingplanners in opleiding bij Syntra Mechelen.

/

Bruidspaar gezocht

“Bij deze willen we dan ook een warme oproep doen. Kent u een koppel die dolgraag zou willen trouwen maar om op een of andere manier (lichamelijk, psychisch maar wel verantwoord) niet in staat is om dit financieel te bekostigen, dan mogen zij zich met een motivatiebrief + foto voor 12 maart 2020 melden bij brigitte.kater@perfectcelebrations.be.”

Lees ook: Trending: trouwen op latere leeftijd.

/

Liefde zonder grenzen

Het TWO + US project vond zijn roots in Mexico in 2017. Inmiddels heeft dit project 5 x plaatsgevonden in Panama, Sicilië, Portugal, El Salvador en Mexico.

“Als weddingplanner kan ik op deze manier iets terugdoen voor de samenleving. Ik ben erg blij dat ik dit internationale project naar België mag brengen om zo aan de rest van de wereld te laten zien hoe sociaal onze trouwbranche is, aldus Brigitte Kater van Perfect Celebrations.”

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Trouwen.