Bedachtzame cadeaus die je vanop afstand kan schenken
© Unsplash

Bedachtzame cadeaus die je vanop afstand kan schenken

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Ook in quarantaine stoppen je liefbaren niet met verjaren. Niets is zo vervelend als ze niet kunnen vastpakken en laten zien hoe veel je van ze houdt. Daarom lijsten wij als oplossing enkele cadeaus op die je makkelijk vanop afstand kan schenken, maar nog steeds heel bedachtzaam zijn.

/

Stuur een bloemenkaart

Bij het Leuvens Blooms & Leafs kan je online een bloemenkaart versturen. Je kan kiezen tussen een Flower Card en Flower Card Light. Bij die eerste krijg je een postkaartje met bloemenontwerp, een zakje bloemenzaadjes, een mini droog bloempje en een waardebon van €14, goed om een klein boeketje op te halen post quarantaine. Ga je liever voor de light versie dan verstuur je net hetzelfde, maar dan zonder waardebon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Blooms & leafs (@bloomsandleafs) op

/

Een snoepdoos voor de zoetebek

Is de jarige een echte zoetebek die nooit neen kan zeggen tegen een snoepje? Dan vind je het ideale verjaardagscadeau bij de Mechelse snoepwinkel Zoet. Via hun webshop kan je namelijk heerlijke snoepdoosjes opsturen. De doosjes zijn in 3 formaten beschikbaar en zitten vol zure, zoete of beide soorten snoep.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zoet (@snoepzoet) op

/

Trakteer ze een drankje

Het Nederlandse theewinkeltje Your Daily Tea Cup levert theepakketjes aan huis voor elke gelegenheid. Verwen eens iemand met een uitgebreid pakket aan theesamples, of schenk al je vriendinnen het zelfde theezakje om lekker samen digitaal op te drinken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thee Winkel & Webshop (@yourdailyteacup) op

/

Zeg het met accessoires

Via de Belgische webshop C by Charlie kan je nu gepersonaliseerde armbandjes of kettingen opsturen naar diegene die je lief hebt. Maak het duidelijk via deze accessoires hoe graag je iemand hebt en deze persoon wil kussen en knuffelen. Of maak het nog net iets specialer door jullie initialen erin te verwerken. Geen enkele boodschap is alvast te zot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CbyCharlie (@c_bycharlie) op

Lees meer Marie Claire op: Quarantaine trend: de #MetGalaChallenge verovert Instagram, Shopping: de zonnebrillen trends van deze zomer en Youtube tip: ontdek de wereld van Monsieur Dior in zijn eigen woorden.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Cadeautips, Quarantaine, Verjaardag.