Shopping: onmisbare items om je zwemklaar te maken
©

Shopping: onmisbare items om je zwemklaar te maken

Leestijd: 2 min

Het belooft een bloedhete zomer te worden. Haal dus nu al alles in huis om straks een frisse plons te maken. Of in stijl langs het zwembad te flaneren!

Zwemmen is de ideale sport voor wie in conditie wil geraken of blijven. Je traint al je spieren tegelijk, en de kans op blessures is heel klein: je lichaam wordt als het ware gedragen door het water.

En wie zwemmen zegt, zegt Speedo. Professionele zwemmers in de hele wereld zweren namelijk bij het merk met het boomerang-logo. Wat niet betekent dat Speedo niets te bieden heeft voor de recreatieve zwemmers onder ons. Integendeel! Drie items uit de collectie van het merk die niet mogen ontbreken in je tas als je straks naar het zwembad of naar de zee trekt.

Shop it

1. Stijlvol badpak

  • Voor de zwemfanaat. Speedo’s klassieke badpak Endurance®+ Medalist oogt heel stijlvol en laat tegelijk je figuur mooi uitkomen. Ideaal om mee te fitnesssen in het water, je vlinderslag te oefenen in het zwembad of te spetteren in het plonsbad samen met de kinderen. Het materiaal waaruit de Endurance®+ is gemaakt, biedt uitstekend comfort en heeft een goede pasvorm zodat je ten volle kunt genieten van je tijd in het water. De stof is bovendien 100% chloorresistent. Het badpak is met andere woorden gemaakt om jaren mee te gaan.
  • Voor de stijlqueen. Verschijn je graag in good shape op het strand? Trek dan een Speedo Sculpture aan. De badpakken uit dat gamma ondersteunen je boezem, strijken je buik plat en stroomlijnen in het algemeen je figuur aan de hand van de juiste uitsnijdingen, plooitjes, prints, kleureffecten …
  • Voor de stranddiva. Wie graag goed voor de dag komt, waar en op welk moment ook, moet zeker kennismaken met de Little Black Dress-collectie van Speedo Sculpture. Die reeks stijlvolle zwarte badpakken zijn ontworpen zijn om je natuurlijke lichaamsvorm te ondersteunen, terwijl je dat fantastische Little Black Dress-gevoel en mooie ruguitsnijdingen krijgt.

Shop it

2. Comfortabele zwembril

Ook een zwembril mag niet ontbreken in je zwemuitrusting. Een goede bril zit in de eerste plaats comfortabel en biedt een goed zicht onder water. De Futura Biofuse van Speedo is voorzien van een flexibele seal gemaakt van een superzacht materiaal.

Shop it

3. Accessoires voor sterkere spieren

Niets mis met baantjes trekken, maar waarom niet meteen gebruikmaken van je tijd in het water om er een echte work-out van te maken? Door accessoires te gebruiken als een Kickboard, Paddles of Training Fins, allemaal te vinden in de collectie van Speedo, train je je spieren extra en verhoog je je uithoudingsvermogen.

Kortom, of je nu ontspant op het strand, een frisse duik neemt in de zee of je lichaam traint in het zwembad, met de collectie van Speedo geniet je gegarandeerd van je tijd aan het water – helemaal in style!

Shop it

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met All Sport.
www.speedoweb.be

 

Commercieel team De artikels van >