AntwerpYoga viert tienjarig bestaan met gratis yogafestival
© AntwerpYoga - Viktor Bentley

AntwerpYoga viert tienjarig bestaan met gratis yogafestival

Leestijd: 1 min

De grootste yogaschool van ons land, AntwerpYoga, blaast binnenkort tien kaarsen uit en dat vieren ze met een uniek tweedaags yogafestival. Op 30 september en 1 oktober kan je in het prachtige herenhuis van AntwerpYoga terecht voor meer dan 32 gratis yogasessies en leuke randactiviteiten.

AntwerpYoga werd in 2007 opgericht door de gepassioneerde Elsie Matthijsens als antwoord op de groeiende yogacultuur die op dat moment nog niet vertegenwoordigd was in Vlaanderen. Tien jaar later is de school uitgegroeid tot de grootste yogaschool van ons land. AntwerpYoga biedt zeven op zeven meer dan 70 verschillende lessen aan, zowel aan beginners als gevorderden.

Om hun tienjarige bestaan te vieren, organiseert de school een volledig gratis yogafestival. Op 30 september en 1 oktober is iedereen, ook niet-leden, welkom vanaf 10 uur om de wereld van yoga te ontdekken en deel te nemen aan verschillende leuke yogasessies. Inschrijven is helemaal gratis, maar het is wel verplicht om je vooraf te even te registreren via de website. Elke deelnemer kan voor maximaal drie sessies een plaats reserveren.

Op het programma staan 32 verschillende sessies voor iedereen vanaf absolute beginner tot gevorderde. Je kan kiezen tussen verschillende yogastijlen zoals Yin Yoga, Acro Yoga, Ashtanga Yoga en Yoga Boost met Goedele Leyssen. Er worden zelfs unieke sessies gegeven op livemuziek en dj-sets.

Naast de lessen vind je op het festival ook lekkere foodtrucks, een gezellig Chill-out Kaffee en een yogamarkt. Bovendien ontvangt elke deelnemer ook een gratis handige tote bag om al je yogabenodigdheden in stijl mee te brengen.

AntwerpYoga

Pers

Het yogafestival van AntwerpYoga vindt plaats op 30 september en 1 oktober van 10 – 19 uur in de Frankrijklei 107, 2000 Antwerpen. Vooraf registreren is verplicht. Meer informatie en het volledige programma vind je op de website.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: AntwerpYoga, Yoga, Yogafestival.