Altijd en overal een goed verhaal bij de hand
© Storytel

Altijd en overal een goed verhaal bij de hand

Leestijd: 1 min

Ben jij ook zo’n fan van een goed verhaal? Net voor het slapengaan, op het terras van je favoriete koffiebar of op de trein naar het werk… Er bestaan heel wat apps die je via je e-reader, smartphone of tablet toegang geven tot duizenden verhalen. En dankzij het ruime aanbod luisterboeken hoef je zelfs niet meer naar je scherm te turen om van een goed verhaal te genieten.

Digitale boeken zijn de voorbije jaren aan een stevige opmars bezig. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van lezen waar en wanneer je maar wilt, via e-reader, smartphone of tablet. Een bijna onuitputtelijke voorraad verhalen in zakformaat waar je elk moment van de dag naar kunt teruggrijpen: de droom van elke boekenliefhebber!

Luisterend lezen

Naast e-books neemt ook het aanbod luisterboeken alsmaar toe. Want niet alleen kinderen houden van het traditionele voorleesuurtje. We luisteren met z’n allen graag naar verhalen. Kijk maar naar de stijgende populariteit van podcasts, die als paddenstoelen uit de grond schieten. De komende jaren zal het aanbod luisterboeken dan ook alleen maar verder uitbreiden.

Storytel, een van ’s werelds grootste abonnementsdiensten voor luisterboeken en e-books, biedt hierop het perfecte antwoord. Voor een vast bedrag per maand heb je via de app toegang tot meer dan 300.000 luisterboeken en e-books. En het aanbod blijft groeien: wekelijks worden nieuwe titels toegevoegd. Van bestseller tot klassieker, van biografie tot poëzie, van erotiek tot kinderboek… Alle boeken zijn onderverdeeld in overzichtelijke categorieën en dankzij de handige tags vind je makkelijk je favoriete boek terug.

 dame die luistert naar Storytel

Storytel

Eén jaar liefde voor verhalen in Vlaanderen

Het is precies één jaar geleden dat het Zweedse Storytel de Vlaamse markt veroverde. Een jaar met heel wat hoogtepunten. Zo werd ‘De zeven zussen‘ in het Vlaams ingesproken, net als de spannende boeken van Toni Coppers. Voor de kleinsten zijn er de verhalen van ‘De Smurfen‘, voorgelezen door actrice Eline De Munck. De allereerste Storytel Awards werden uitgereikt, met als winnaars ‘Het moois dat we delen‘ van Ish Ait Hamou voor beste luisterboek en Lynn Tackaert voor beste voorlezer. Vanaf 30 november verschijnt exclusief een Vlaams ingesproken versie van de erotische roman Vijftig tinten grijs. Ongetwijfeld iets om naar uit te kijken!

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Storytel.
www.storytel.com

Lees ook :
LPG® steunt vrouwen met borstkanker
Wit of rosé: onze favoriete wijnen voor bij de brunch
Deze 5 gedichtenboeken van Belgische en Nederlandse dichters wil je lezen

Commercieel team De artikels van >

Tags: Audioverhalen, Boek, Luisterboeken.