Alpro pakt uit met ‘sportvouw van het jaar’ Nafi Thiam als ambassadrice
© Pers

Alpro pakt uit met ‘sportvouw van het jaar’ Nafi Thiam als ambassadrice

Door Melanie Stuckens
Leestijd: 1 min

Toen Nafi Thiam gevraagd werd als ambassadrice van Alpro, moest ze niet lang nadenken vooraleer ze enthousiast toestemde. De jonge atlete is namelijk al jaren fan van de plantaardige producten van Alpro. Samen gingen ze op zoek naar de leukste ontbijtgerechten voor iedereen die gezond wil leven. Benieuwd? Ontdek hier de leukste Nafi Thiam x Alpro recepten.

Nafi Thiam behaalde olympisch goud, werd wereldkampioen 7-kamp en kreeg de titel van ‘Wereldatlete van het jaar’. Naast een ijzersterk doorzettingsvermogen, een strak trainingsschema en veel talent, speelt ook voeding een belangrijke rol in Thiams carrière.  De 7-kampster is continu op zoek naar gezonde, plantaardige en lekkere voeding. De producten van Alpro zijn dus al jaren een vaste waarde in haar ijskast.

Als ambassadrice kreeg Nafi Thiam de kans om samen met Alpro een leuke ontbijtgids samen te stellen. De atlete was meteen enorm enthousiast over dit project. Voor haar is het ontbijt namelijk de belangrijkste maaltijd van haar dag. Dat ze dankzij Alpro gezond eten, kan combineren met lekker en gevarieerd eten is helemaal ideaal.

Hieronder vinden jullie alvast een klein voorproefje van de gerechten uit de ontbijtgids.

Alpro is al lang bekend als Europees pionier in plantaardige producten. Door de samenwerking met Nafi Thiam hopen ze nog meer mensen te overtuigen van hun zuivelalternatieven. Onderzoek toonde namelijk aan dat een gezond dieet voor 2/3 zou moeten bestaan uit plantaardige voeding. Je gewone yoghurt of melk vervangen door soja producten kan je helpen hiernaar te streven. Daarnaast biedt Alpro ook producten op basis van kokosnoot, haver of amandelen. Kortom, al hun producten vormen de perfecte basis voor een lekker, stevig en gezond ontbijt.

Voor alle recepten van de Nafi Thiam x Alpro ontbijtgids kan je terecht op Alpro.be

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Alpro, Gezonde voeding, Ontbijt, Plantaardig, Recepten.