6 nieuwe series, films en documentaires in oktober op Netflix
© Netflix

6 nieuwe series, films en documentaires in oktober op Netflix

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Weet je niet wat je moet kijken op Netflix? Elke maand selecteert Marie Claire de beste nieuwe Netflix-series, films en documentaires die je absoluut moet gekeken hebben op het streamingplatform. Happy binge-watching! 

/

Mr. Harrigan’s phone – serie – 5 oktober

Gebaseerd op een bewerking van het kortverhaal van Stephen King en gecoproduceerd door Ryan Murphy.

Samenvatting: Een tiener (Jaeden Martell) die bevriend is met een teruggetrokken oudere miljardair (Donald Sutherland) ontdekt dat hij kan communiceren met de dode oude man dankzij de iPhone waarmee hij begraven is.

/

Jumping from high places – film – 5 oktober

Gebaseerd op de Italiaanse roman “Per lanciarsi dalle stelle”, nu op Netflix.

Samenvatting: Deze film vertelt het spannende verhaal van Sole, een jonge vrouw die na de dood van haar beste vriendin haar grootste angsten probeert te overwinnen.

/

The Midnight Club – serie – 7 oktober

Een horrorserie die ons doet rillen bij het naderen van Halloween.

Samenvatting: In een instelling voor terminaal zieke jonge volwassenen komen acht patiënten elke nacht om middernacht bijeen om elkaar enge verhalen te vertellen en een pact te sluiten. De volgende die sterft moet de groep een teken uit het hiernamaals sturen. Gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1994 en andere werken van Christopher Pike.

/

Luckiest Girl Alive – film – 7 oktober

Een thriller gebaseerd op de gelijknamige bestseller.

Samenvatting: Deze film vertelt het verhaal van Ani Fanelli, een scherpzinnige New Yorkse die alles lijkt te hebben om gelukkig te zijn. Een begeerde baan bij een topblad, een killer garderobe en een droomhuwelijk gepland in Nantucket, Massachusetts. Maar haar perfecte leven begint te ontrafelen wanneer een documentaire over een waargebeurde misdaad Ani dwingt haar schrijnende middelbare schoolgeschiedenis onder ogen te zien.

/

The Watcher – serie – 13 oktober

De nieuwe serie van Ryan Murphy.

Samenvatting: Een getrouwd koppel trekt in in hun droomhuis. Kort daarna ontvangen ze angstaanjagende dreigbrieven van een stalker met de schuilnaam “The Watcher”.

/

The School for Good and Evil – film – 19 oktober

Gebaseerd op de epische bestsellerserie van Soman Chainani.

Samenvatting: In Gavaldon delen Sophie en Agatha een passie voor betoverde werelden. Een onbekende kracht neemt de twee vriendinnen mee naar de School van Goed en Kwaad, de plaats waar alle sprookjes echt beginnen. Daar aangekomen gaat niets zoals ze willen. Sophie wordt op de School van het Kwaad gedropt terwijl Agatha bij de School van het Goede terechtkomt.

/

Lees ook: Peggy Gou over muziek, mode en meer

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Films en series, Netflix, Oktober.