5 uitzonderlijke luxeparfums voor mannen
©

5 uitzonderlijke luxeparfums voor mannen

Door Charlotte Deprez  & Romy Geerts
Leestijd: 1 min

Vaderdag vergeten, een nakende verjaardag of een andere gelegenheid om je partner in de bloemetjes te zetten? Een geurtje werkt altijd.

Een man die passeert en een heerlijke zweem aftershave achter zich laat, geef toe, het kan wat doen met een mens. We zetten de nieuwste welriekende uitgaven van Aesop, Le Labo en andere high end parfumlabels voor jou en je man/lief/partner/beste vriend op een rijtje.

/

Hermès, Terre d’Hermès Intense Eau Vetiver

Intens is ie zeker, de laatste nieuwe van Hermès. Laat je verrassen door een explosie aan houtachtige en plantaardige geuren met een toets van zwarte peper, bergamot en vetiver.

Marie Claire vaderdag parfum

Terre d’Hermès Intense Eau Vetiver graag als cadeau? Dan kan je hem hier bestellen.

/

Le Labo, Tonka 25

De laatste nieuwe lancering van Le Labo heeft een verrassende combinatie van geuren. Enerzijds houtachtig en zoet, anderzijds een mix van oranjebloesem, tonkaboon, vanille, muskus en ceder. Tonka 25 is gemaakt voor de man die een vleugje zoetigheid wel kan waarderen.

Marie Claire vaderdag parfum

Wil je Tonka 25 graag als cadeau? Dan kan je hem hier bestellen.

/

Aesop, Hwyl

Hwyl is een houtachtige en bedwelmende geur die doet denken aan een bos, met rokerige tonen, specerijen en aarde.

Marie Claire vaderdag

Meer weten over Hwyl? Hier.

/

Louis Vuitton, Au Hasard

Sandal, kardemom of mandarijn, Au Hazard is een mannelijke en lichte geur. Je kan het flesje laten personaliseren met de initialen van de eigenaar, perfect als geschenk.

Marie Claire vaderdag parfum

Meer Au Hasard, hier.

/

Diptyque, Tempo

Tempo is een creatie uit 2018 ter gelegenheid van de verjaardag van Diptyque. Het is een sterke, houtachtige geur met patchouli-tonen, die doen wegdromen naar de free spirit sferen uit de jaren zestig.

Marie Claire vaderdag parfum

Wil je Tempo graag als cadeau? Dan kan je hem hier bestellen.

Vond je dit een leuk artikel? Lees dan ook deze: Vijf unieke plaatsen om Vaderdag te vierenLast minute cadeau-inspiratie voor vaderdag5x lunchadresjes voor vaderdagLast minute cadeau ideeën voor Vaderdag24 tips voor vaderdag en Cadeautip voor vaderdag: de zwemshort met waterdichte zakken.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Parfum, Vaderdag.