Last minute cadeau-inspiratie voor vaderdag
© Unsplash @Matt Lamers & Unsplash @Julian Hochgesang & pers & srprs.me

Last minute cadeau-inspiratie voor vaderdag

Door Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Moederdag is nog maar net voorbij, en het is alweer vaderdag. Heb je nog geen cadeau en wil je niet voor het zoveelste jaar op rij uitpakken met een bongo bon, voetbaltickets of een biermand? Geen zorgen, wij hebben originele cadeautjes waar je jouw papa echt mee verrast.

Instawall

We vinden natuurlijk allemaal dat onze eigen vader de beste is. Maar laten we dat ook wel eens zien? Met een Instawall geef je een cadeau vol betekenis. Want je weet wat ze zeggen, een beeld zegt meer dan duizend woorden.

vaderdag

Pers

Bestel de Instawall voor papa, opa (of stiekem voor jezelf) uiterlijk 10 juni met kortingscode ‘DADDYCOOL’ en ontvang 10% korting op alle Instawalls.

/

Barbecook

Go big or go home. Met de zomer voor de deur is de Barbecook Edson het perfecte cadeau. Met deze barbecue kan jouw papa stoefen bij zijn vrienden, en kan jij tegelijkertijd meegenieten van al dat lekker eten.

vaderdag

rawgifts.nl

/

Srprse me

Is jouw papa ook een echte avonturier die van verrassingen houdt? Dan is srprse me misschien het beste cadeau aller tijden. Pas wanneer je op de luchthaven aankomt ontdek je jouw bestemming. Spannend!

vaderdag

srprs.me

/

Bier brouwen

Papa’s weten altijd veel… maar weet jouw papa ook al hoe hij een lekker pintje kan brouwen? Perfect voor een vader die eigenlijk alles al heeft: een Vaderdag cadeau waar hij ook nog eens heel zinvolle kennis aan overhoudt.

vaderdag

Unsplash @Julian Hochgesang

Reserveren kan via www.surprisefactory.be

/

Scheuren in een ferrari

Is jouw papa ook een snelheidsduivel? Draait hij ook altijd het autoraampje naar beneden zodra er een Ferrari langs komt? Vanaf nu is dat verleden tijd: geef hem de kans om zelf plaats te nemen in een Ferrari.

vaderdag

Unsplash @Joshua Adams

Reserveren kan via www.surprisefactory.be

/

Le Cable by Le Gramme

Wil je jouw papa een persoonlijk cadeautje geven, dan is Le Câble van Le Gramme perfect. Le Gramme biedt voor de komende Vaderdag aan om jouw versleten sieraden of sleutelhanger te personaliseren. Je kan kiezen tussen drie verschillende soorten gravures: de mechanische, de gegraveerde en de handgravure. 

vaderdag

Pers

Op de volgende pagina vind je nog wat leuke cadeautjes.

/

Nog enkele cadeau-tips

Vond je dit interessant? Lees dan ook: “Last minute cadeau ideeën voor vaderdag

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Cadeau, Vaderdag.