#hebbenhebbenhebben: de nieuwe Skin Care Kits van Aesop
© Pers

#hebbenhebbenhebben: de nieuwe Skin Care Kits van Aesop

Leestijd: 1 min

Met de gloednieuwe Skin Care Kits maakt het Australische Aesop huidverzorging kinderspel. Elke kit bestaat uit drie producten die werken op een specifieke huidbehoefte. Zo is er een kit voor de gemengde huid, voor de droge huid en voor stadmensen (want dat bestaan gaat, zoals je weet, gepaard met meer dan één gevaar voor een stralende huid).

Opgericht in 1987 in het Australische Melbourne heeft Aesop in geen tijd een cultstatus verworven. En terecht, want de producten zijn plantaardig, doeltreffend, mooi minimalistisch vormgegeven en ruiken bovendien su-per-lekker.

Dankzij de nieuwe Skin Care Kits mag je ook duurzaam aan het rijtje troeven toevoegen, want de zwarte, metalen dozen waar in de sets verkocht worden, kan je nadien gewoon hergebruiken. Wij zijn fan.

Drie op een rij

Ontdek de drie nieuwe Skin Care Kits snel in de onderstaande fotogalerij.

Voor de droge huid: Quench, Classic Skin Care Kit, € 95

Deze kit bevat drie essentials voor de verzorging van een droge huid. Van de zachte reinigingscrème tot de Balancing Toner en de voedende gezichtscrème; een schone, zijdezachte huid is wat deze producten beloven. Een belofte die dankzij de krachtige, natuurlijke ingrediënten in een mum van tijd wordt waargemaakt .

100 ml Purifying Facial Cream Cleanser, 100 ml B & Tea Balancing Toner, 60 ml Camellia Nut Facial Hydrating Cream.

 

Voor de stadsbewoners: Parsley Seed Anti-Oxidant Skin Care Kit, € 120

In deze kit zitten drie must haves voor stadsbewoners. Elk flesje bevat een extract van peterseliezaad, een ingrediënt rijk aan anti-oxidanten die je huid helpen beschermen tegen de schadelijke effecten van vervuiling en ander bronnen van vrije radicalen. Na gebruik is je huid zuiver, in balans en diepgaand gehydrateerd.

100 ml Parsley Seed Facial Cleanser, 100 ml Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Toner, 100 ml Parsley Seed Anti-Oxidant Serum.

Voor de gemende huid: Balance, Classic Skin Care Kit, € 97

De formules van deze basiskuur voor de gemende huid zijn speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de complexe behoeften waar deze vaak gevoelige huid mee gepaard gaat. De drie producten verwijderen talg, make-up en onzuiverheden op een zachte maar effectieve manier. Al doende hydrateren ze oo, met een zachte, zuivere en soepele huid als resultaat.

100 ml In Two Minds Facial Cleanser, 100 ml In Two Minds Facial Toner, 100 ml In Two Minds Facial Hydrator.

Meer info over Aesop, de Skin Care Kits, de verkooppunten en de onlineshop vind je op www.aesop.com.

Lees ook a Antwerpen, strijkt Aesop neer in Brussel en 7 handcrèmes met prachtige packaging.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.