3 originele ideeën voor een geslaagde teambuilding activiteit
© Unsplash

3 originele ideeën voor een geslaagde teambuilding activiteit

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 2 min

Samenkomen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang én samenwerken is een succes. Teambuilding is een belangrijk bouwsteen in de opbouw van een goede bedrijfssfeer, waarbij het samenwerken tot een groot succes kan leiden binnen een team. Teambuilding activiteiten zijn niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld.

/

De Guerlain Ateliers

Werk je met een bende vrouwen? Allemaal fijnproevers én ontdekkers? Zijn jullie steeds op zoek naar de meest aangename geuren? Genieten jullie gewoonweg van een ontspannend verwenmoment? Maak dan een geparfumeerde reis doorheen de Guerlain Ateliers en laat jullie onderdompelen in de wondere wereld van parfum.

  • Wat

Er zijn verschillende workshops aanwezig die gegeven worden door een (Guerlain) parfum-expert. Zo zijn er vier hoofdstukken: ‘De Guerlinade‘, ‘Roots & Wings‘, de ‘Guerlain tuin‘ en als laatste de ‘Roads of the Senses‘.

  • Waar

De Guerlain boetiek kan je afhuren zodat de winkel geprivatiseerd wordt en enkel beschikbaar is voor de workshop. Dit kan gedurende 2 uur in de ochtend of ’s avonds. Er zijn dus twee formules: Formule ‘Guerlain ontbijt‘ van 9u-11u en  Formule ‘Afterwork‘ van 18u45 tot 20u45. Vanaf 8 personen kan je voor €50 per persoon reserveren voor een workshop.

Adres: Louizalaan 52, 1050 Brussel. 

Perfume is the most intense form of memory!

/

ENGIE Escape room / Pop up

Liever wat meer actie? Dan is de ENGIE escape room de perfecte uitstap! Samenwerken is key in een bedrijfsstructuur, maar ook tijdens een escape game is samenwerking essentieel. Van een productieve teambuilding gesproken!

  • Wat

De avontuurlijke escape game ‘Don’t Let The Energy Escape The Room’ daagt je uit om zo snel mogelijk te ontsnappen. Lekkende radiatoren , oververhitte verwarmingsketels, … zorgen voor een stimulans van alle zintuigen. Hoe sneller je ontsnapt, hoe minder energie je verliest én hoe beter je scoort.

  • Waar

In het hartje van Antwerpen kan je gratis escapen vanaf 24 oktober tot en met 23 november.

Adres: Meir 13, 2000 Antwerpen.

/

3. Spa Aquazul Gent

Was het de afgelopen periode ontzettend druk op het werk en voel je dat je team wat rust kan gebruiken? Kies dan voor een gezamenlijk zenmoment waarbij iedereen zijn/haar batterijen worden opgeladen.

  • Wat

Een overblijfsel van de sacraliteit van de oude badcultuur. Een warme en serene plek om in alle stilte – samen met je collega’s – tot rust te komen. Ontbolster en bruis opnieuw open … Dat is de kwetsbare belofte van Sauna Aqua Azul.

  • Waar

In het hartje van Gent vind je Aquazul terug. De Sauna privé afhuren is mogelijk voor groepen, maar dan voorafgaand aan de openingstijden voor publiek.

Prijs privé verblijf: € 400 (voor een groep tot en met 10 personen; vanaf elfde persoon + € 17,00/persoon – met een maximum van 46 personen).

Adres: Drongenhof 2 – 9000 Gent

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Experiment: de 30-urenwerkweek

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Aquazul, Engie, Escape room, Guerlain Ateliers, Spa, Teambuilding.