Woman to watch: Isabel De Laet
© Immodôme

Woman to watch: Isabel De Laet

Door Melani Purnomo Widagdo
Leestijd: 1 min

Met onze rubriek Woman to Watch zetten we regelmatig een vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze keer is het de beurt aan Isabel De Laet.

/

Wie?

  •  42 jaar
  • Woont in Schilde
  • Carrière: Na een tiental jaren als marketeer in een multinational gewerkt te hebben, begon het te kriebelen bij Isabel en maakte ze in 2014 carrièreswitch naar de vastgoedwereld. Zodra ze het reilen en zeilen volledig onder de knie had, kreeg haar droom om een eigen kantoor op te starten vorm en werd immogalerij Immodôme een feit. Het concept sloeg meteen aan en Isabel kwam gauw handen te kort om alles zelf bol te werken. Na enkele maanden liet ze zich omringen door andere, erg competente mensen, met elk hun expertise waaronder haar man Alexander Heeren. Hij gaf zijn job bij een multinational op, werd medevennoot en staat mee in voor de verkoop van de Immodôme woningen. Anno 2022 werken er intussen veertien mensen fulltime voor de makelaardij.
  • Motto: “Ik leid Immodôme met een hart voor mensen en voor interieurs.”
  • Haar sterkte: Isabel is enorm gedreven en gepassioneerd door het vak, dus werkt heel hard. Maar tegelijkertijd vindt ze aandacht voor haar gezin en f(r)amily. Zo is een juiste balans voor haar de sleutel tot succes.
/

Why a superwoman?

Door haar passie voor architectuur, kunst en design, wilt ze die liefde graag ook doorgeven aan andere architectuurliefhebbers. Daarom organiseren Isabel bij Immodôme geregeld (fysieke) architectuurwandelingen met een erkende stadsgids. Er zijn zelfs podcasts die je kan beluisteren als je zin hebt om individueel een mooie buurt te verkennen. Daarnaast organiseert ze nog tal van andere architectuur en/of kunst geïnspireerde events. Isabel en Alexander, de bezielers van het bedrijf, allebei gepassioneerd door architectuur, design en kunst, zoeken het juiste type woningen voor hun cliënteel. Daar vloeien uitzonderlijke, charmante huizen uit met een historiek en ziel. Net zoals een kunstwerk in een kunstgalerij voor kunstliefhebbers fungeert Immodôme als een galerij van unieke woningen met persoonlijkheid.

Lees ook: seksuele onthouding: het einde van een taboe?

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Immodôme, Power woman, Woman to watch.