Woman to watch: Carolina Pizzutilo
©

Woman to watch: Carolina Pizzutilo

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 2 min

Elke week zetten we graag een sterke vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze week is het de beurt aan Carolina Pizzutilo.

/

Carolina Pizzutilo

  • 27 november 1985, Herk-de-Stad;
  • Belgische met Italiaanse roots;
  • Studies: marketing;
  • Werkervaring: reclame bij Saatchi & Saatchi, freelancer voor verschillende foto en TV productiehuizen, NOTO Botanics in Los Angeles;
  • 2020: Ada studios werd geboren, een platform voor duurzame beauty;
  • Grote droom: van Ada studios een waardevolle community oprichten in samenwerking met andere gelijkgezinden om meer bewustzijn te creëren en zo tot positieve energie te komen.

<<Lees ook – Woman to watch: Charlotte Pringels>>

/

Why a power woman

Waarom kozen we deze week voor Carolina Pizzutilo? Heel eenvoudig … Kwetsbaarcreatiefhet hart op de tong, maar vooral een bloeiende onderneemster.

Nadat Carolina een tijdje in de zonovergoten straten van Los Angeles vertoefde, was ze vastberaden om een andere kijk op beauty te introduceren aan de Belgische markt. Een moderne kijk waar duurzaamheid een grote rol in speelt én waar een holistische visie heerst. Op deze manier wil ze een plek creëren voor een nieuwe, diepzinnige beauty-community dat een platform biedt waar men kennis en visie kan delen met elkaar.

You just do You, and that’s more than enough. Whatever it is. – Carolina

Bij Marie Claire vinden we deze periode het ideale moment om (duurzame) beauty meer in the picture te plaatsen . Een lockdown periode kan veel van je mentale en fysieke gezondheid vragen. Een ‘at home wellness-moment‘ is daarom geen slecht idee, toch?

/

Ada Studios

Pizzutilo kwam in L.A. terecht in een indrukwekkende natuurlijke én inner-beauty gefocuste community. Hier leerde ze al snel de – vaak ondergewaardeerde –  kracht van plantaardige remedies en producten kennen. Ze besloot om in België een dialoog op touw te zetten, maar op een andere manier dan wij als Belgen gewoon zijn.

Een beauty ritueel is meer dan alleen zalfjes en crèmes … Op het platform vind je serums, natuurlijke bodylotions, supplementen en thee. Maar ook een bijhorende playlist op Spotify kan je hier ontdekken. Het hoogwaardige en atypische aanbod is gericht op het leveren van een langdurige bijdrage aan de schoonheid van het lichaam in zijn geheel (zowel van binnen als van buiten).

/

Go digitaal

Onze dagelijkse flow heeft een intense wending aangenomen. Door het COVID-19 en het belang van solidariteit heeft ook ada studios besloten om de fysieke launch deze week niet te laten doorgaan. In plaats hiervan is ze creatief op zoek gegaan en lanceert het inner beauty platform digitaal onder het concept #adastudiosathome.

De Italiaans-Belgische Carolina Pizzutilo brengt haar atypische aanbod aan plantaardige en zuiverende beautyrituelen tot bij jou in de huiskamer vanaf vandaag. Social distancing does not have to mean disconnection!

Via verschillende sociale media kanalen zal Pizzutilo toegankelijke tutorials publiceren om de werking en mogelijkheden van bepaalde relevante producten zoals immuun-boosters aan de man te brengen. Wil je het nog intiemer en klantgerichter? Pizzutilo lanceert een ‘hotline‘ waarbij je de mogelijkheid krijgt om persoonlijk te bellen én advies op maat krijgt.

Deze zondag brengt ze een live sessie en vertelt ze meer over de volle maan die zal plaatsvinden 8 april en welke rituelen je dan kan uitvoeren. Stay tuned! 

 

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Woman to watch: Barbara Geusens

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: ADA STUDIOS, Carolina pizzutilo, Woman to watch.