WEEKENDTIP: Food District Days in Docks Bruxsel
© Docks, Les Cupcakes d'Emilie

WEEKENDTIP: Food District Days in Docks Bruxsel

Door Lieselotte Van Hemelrijck
Leestijd: 1 min

Winkelcentrum Docks Bruxsel opende deze week officieel zijn Food District. En dat is groot nieuws, wat het is de eerste van zijn soort in België.

Het Docks Food District verenigt zo’n 20 verschillende restaurants onder één dak en heeft dus voor ieder wat wils in petto. Je kan er struinen tussen Italiaanse en Japanse lekkernijen, maar ook culinair halt houden in Thailand, Griekenland, Libanon, en ja, ook België. De restaurants en kiosken bevinden zich hoofdzakelijk op het gelijkvloers, waar ze samen maar liefst 4.500 m² in beslag nemen. Meer dan genoeg dus om met recht the place to be voor foodies genoemd te mogen worden.

Nieuwsgierigen kunnen het Food District komen ontdekken tijdens de Food Disctrict Days, die zowel dit weekend doorgaan (op zaterdag 1 april), als tijdens de twee weekends van de paasvakantie. Let wel, we zeggen weekend, maar we interpreteren ruim, want de Food District Days gaan telkens door op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Het perfecte excuus, met andere woorden, om een lang weekend in te lassen, want de Food Distict Days beloven een nieuwe culinaire beleving te worden waar je kan genieten van allerhande degustaties, live muziek en animatie.

Meer informatie over Docks Bruxsel en de Food District Days vind je op www.docksbruxsel.be en op Facebook.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.