WECANDANCE 2017: De mooiste looks van het festival
© Charlotte Deprez

WECANDANCE 2017: De mooiste looks van het festival

Door Lore Jans & Charlotte Deprez
Leestijd: 1 min

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: de 5de editie van WECANDANCE. Het ultrahippe festival zorgde eens te meer voor een strandspektakel waarbij mode misschien zelfs wel belangrijker was dan muziek. De mooiste looks? Die hebben wij voor jou verzameld!

WECANDANCE werkt elk jaar rond een centraal thema en dit jaar was dat Desert Dreams. Denk Mad Max en Sprookjes van 1001 Nacht, zon (een beetje toch), zee, strand, heerlijk eten, fantastische muziek en creatieve stands, hutten en tenten waarin het aangenaam vertoeven was. Alles paste perfect in het plaatje.

Zo kon je aan de stand van H&M plaatsnemen op een vliegend tapijt, Zalando stond paraat met henna tatoeages en Primus met een heerlijk fris pint recht uit de pomp. Bier is niet direct wat je zou verwachten bij een dancefestival, maar het eigenzinnige, ietwat rebelse kantje van Primus maakt veel goed.

WECANDANCE

Lore Jans

Nippend van onze perfect getapte pint moeten we toch toegeven dat het iets heeft, zo’n biertje op een dancefestival. We kijken er dan ook naar uit om de heren en dames van Primus volgend jaar terug te zien op (o.a.) Laundry Day en Summerfestival.

Al dat moois en lekkers zou ons bijna doen vergeten waar we het eigenlijk over wilden hebben: de outfits. Of nog beter: jullie outfits. Kijk mee en geniet.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Festival, Primus, WECANDANCE, Zalando.