WECANDANCE gaat opnieuw in zee met Zalando
© Zalando

WECANDANCE gaat opnieuw in zee met Zalando

Leestijd: 1 min

Al van bij het begin draagt WECANDANCE het mode-aspect hoog in het vaandel en ook voor de 5de editie is dat niet anders. Daarom gaat het boetiekfestival voor een tweede jaar op rij de samenwerking aan met Zalando. Samen zullen ze er alles aan doen om op 12 en 13 augustus jouw Desert Dreams te doen uitkomen.

Elk jaar daagt WECANDANCE, met tot de verbeelding sprekende thema’s, zijn bezoekers uit om creatief te zijn met hun festivaloutfit. Niet moeilijk dat de samenwerking met Zalando, het grootste Europese online modeplatform, een match made in heaven is.

“Vorig jaar was de samenwerking tussen WECANDANCE en Zalando een groot succes. We hebben niet lang getwijfeld om ook dit jaar opnieuw onze krachten te bundelen. Het voelt als een natuurlijke match. Dat wij met Zalando als online modeplatform fysiek aanwezig kunnen zijn op WECANDANCE is een troef”, aldus Jolanda Smit, Director Global Brand Communications bij Zalando.

Ook dit jaar zijn de festivalbezoekers welkom bij de Zalando Studios. Op dit stukje inspirerende modegrond op het festivalterrein kan je komen chillen met je squad of kennismaken met andere fashion-minded people. Ook zal je je er kunnen laten versieren met henna, de laatste modetrends kunnen ontdekken en uiteraard zal je er al die feestvreugde ook kunnen laten vereeuwigen op foto.

Overtuigd? Begin dan alvast met het plannen van je Desert Dreams outfit en hou deze website in de gaten want wij geven binnenkort festivaltickets én shoppingvouchers van Zalando weg!

WECANDANCE vindt plaats in het weekend van 12 en 13 augustus op het strand van Zeebrugge. Meer info en tickets via www.wecandance.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Festival, Muziekfestival, WECANDANCE, Zalando, Zeebrugge.