Waarom je nu zoveel mogelijk rosé moet inslaan
© Justin Aikin

Waarom je nu zoveel mogelijk rosé moet inslaan

Door Jana Frambach
Leestijd: 1 min

der class=”article__header”>

Deze zomer gaat de rosé een stuk duurder zijn dan normaal. De oogsten in Frankrijk vallen tegen en de vraag blijft maar stijgen. volgens Franse media zouden de prijzen met 20 tot 30 procent duurder worden. Haal dus nog snel een lading in huis!
De afgelopen jaren zijn we steeds meer rosé gaan drinken. Wie kan dat rose gold drankje ook weerstaan op een warme zomerdag. Deze zomer zal er door de slechte oogst jammer genoeg veel minder rosé geproduceerd kunnen worden. Het gaat om maar liefst 20 miljoen flessen minder om van te genieten. De overige 155 miljoen zullen hierdoor eens tuk duurder zijn.
 Ben je meer te vinden voor een cocktail? Probeer dan deze recepten.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Drink, Food, Frankrijk, Oogst, Prijs, Provence, Rosé, Wijn.