Agendatip : Marie Claire strijkt neer in Knokke-Heist
© Toerisme Knokke-Heist

Agendatip : Marie Claire strijkt neer in Knokke-Heist

Leestijd: 2 min

Aan alle modeliefhebbers : noteer 30 april met stip in je agenda, want dan vinden de Marie Claire Designer Day en Fashion Talk plaats in Knokke-Heist. De badplaats ontpopt zich dit voorjaar opnieuw tot de modebestemming van België en dat wil je niet missen.

Van 26 april tot 5 mei gaat in Knokke-Heist de ELLE Fashion Week door en Marie Claire kan niet op het appel ontbreken. Zo organiseren we op dinsdag 30 april de Marie Claire Designer Day, met als doel om jonge Belgische ontwerpers in contact te brengen met lokale handelaars. Van 10 tot 18 uur krijgen jonge designers de kans om diverse retailers uit Knokke-Heist en omgeving te ontmoeten en hun collecties aan hen voor te stellen.

Marie Claire Fashion Talk

We sluiten de dag af met een receptie en inspirerende Fashion Talk door Jasna Rokegem, de inspirerende oprichtster van Jasna Rok, het eerste FashionTech design lab in België. Met haar bedrijf brengt ze geavanceerde technologieën en interactieve mode samen. Ze werkte reeds samen met indrukwekkende bedrijven als Volkswagen, SAP, Nasa en meer. Tijdens de Fashion Talk zal ze uitgebreid over haar visionaire denkwijze vertellen en vragen van het publiek beantwoorden.

Duizelingwekkend defilé

Maar dat is niet alles: tijdens de Fashion Week worden de Knokke-Heistse winkelstraten gesierd met de meest modieuze silhouetten, geselecteerd door het Marie Claire-team. De Fashion Week wordt bekroond met een exclusief Marie Claire Defilé in Hotel La Réserve op zaterdag 4 mei, uitsluitend op uitnodiging. Alsof dat nog niet genoeg is zal na deze défilé een gelukkige gast naar huis gaan met een diamant geschonken door Baunat Group.

Modedefilé in Knokke

Toerisme Knokke-Heist

ELLE Fashion Week

Uiteraard heeft ook ELLE nog heel wat leuks in petto, van modeshows tot exclusieve promoties en een uitgebreide brunch: het programma is goed gevuld.

Zo gaat de modeweek van start met de ELLE Fashion Show op vrijdagavond 26 april om 18.30 uur op het iconische roze Lichttorenplein. Ook de daaropvolgende dagen kan je er op woensdag, zaterdag en zondag de mooiste looks van topmerken en lokale pareltjes spotten tijdens verschillende modeshows, gepresenteerd door Justine De Jonckheere. En het beste van al? De stuks die je spot op de catwalk kan je na afloop van het defilé meteen shoppen in de nabijgelegen boetieks.

ELLE Shopping Day

De lokale handelaars staan paraat om bezoekers tijdens de Fashion Week extra te verwennen. Zo pakken ze uit met exclusieve aanbiedingen om jouw winkelervaring naar een hoger niveau te tillen, met als kers op de taart de ELLE Shopping Day op zaterdag 27 april. Die dag geniet je in geselecteerde boetieks namelijk van leuke verrassingen en interessante promoties. Tenslotte kan je diezelfde dag bij Hotel La Réserve Resort terecht voor de ELLE Breakfast Club: een uitgebreid ontbijt in goed gezelschap. Je kan er ook je juwelen laten cleansen door Baunat Group. Aan het einde van de dag keer je met een goedgevulde ELLE-goodiebag weer naar huis. Ontdek het dagprogramma op ELLE.be en schrijf je in om te genieten van alle promoties.

Meld je gratis aan voor de ELLE Shopping Day (exclusief ontbijt)

Surf voor het volledige programma van de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist naar de website van Knokke-Heist of haal de overzichtelijke inspiratiegids op in Toerismekantoor Knokke (Zeedijk 660) en in het Toerismekantoor Heist (Pannenstraat 138).

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Toerisme Knokke-Heist.
myknokke-heist.be

 

BMW logo

Lees ook :
Dit is jouw teken om nù je droomvakantie naar Kroatië te plannen
Europa beschermt vrouwen tegen geweld
Pamela Anderson op de Oscars zonder make-up

Commercieel team De artikels van >