Louboutin lakt je lippen
© Loubilaque, copyright: Christian Louboutin.

Louboutin lakt je lippen

Leestijd: 1 min

Het beautyimperium van schoenontwerper Christian Louboutin breidt gestaag uit. De Fransman lanceert in juli zijn eerste lipgloss.

Zeg misschien niet zomaar lipgloss tegen de gloednieuwe Loubilaque. De lak is meer dan een kleverig goedje dat voor een vleugje kleur op je lippen zorgt. De niet-klevende formule bevat veel pigment en dekt de lippen in één laagje dus al perfect met een volle kleur die volop glanst en je mond instant optisch voller maakt.

De Fransman houdt nu eenmaal van hoogglans. Zijn signature rode zool werd geïnspireerd door rode nagellak, maar verwijst ook naar zijn voorliefde voor de glans van Chinese en Japanse lak. En sinds zijn eerste schoenontwerpen gebruikt Louboutin graag lakleer. Deze lipgloss was dus een logische stap nadat de ontwerper met nagellak en lipstick op de markt kwam.

Loubilaque

Loubilaque in Rouge Louboutin

“Ik wil met Loubilaque attitude terugvinden van een stoutmoedige vrouw die de aandacht naar haar lippen wil trekken,” aldus de ontwerper. “Wanneer ze Loubilaque draagt, voelt ze door de reactie van andere mensen welk effect ze op hen heeft.”

Je kan kiezen uit acht tinten, van nude (Akenana) over het iconische Rouge Louboutin tot dieppaars (Casanovella). Die zitten in een huls verpakt die werd geïnspireerd door Art Deco en de esthetiek van het oude Midden Oosten. Net als zijn lipsticks kan je de Loubilaque als een hanger om je hals dragen.

De Loubilaque kost € 80 en is vanaf juli te koop in een select aantal boetieks en op de webshop

Copyright foto’s: Christian Louboutin.

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Beauty, Lipgloss, Make-up.