Twee LPG ® geschenksets om lekker licht van de feestdagen te genieten
© LPG

Twee LPG ® geschenksets om lekker licht van de feestdagen te genieten

Leestijd: 1 min

Met de geschenksets Body Shaping Expert Routine en Energizing Glow Routine van LPG ® kun je eindelijk van de feestdagen genieten zonder dat vermoeidheid, stress of gewichtstoename het gezellig samenzijn overschaduwen.

Aanschuiven van de ene feestdis naar de andere is natuurlijk fantastisch om eindelijk weer samen te kunnen zijn met familie en vrienden. Maar tegelijkertijd zijn al die eindejaarsfeestjes een zware beproeving voor je lichaam. Het helse ritme en de stress van de voorbereidingen kunnen hun sporen nalaten op je teint. Om nog maar te zwijgen van al die royale maaltijden! Je lichaam loopt onvermijdelijk risico op een paar extra rondingen hier of daar, en die ben je natuurlijk liever kwijt dan rijk…
De laboratoria van LPG endermologie® geven je graag een duwtje in de rug tijdens die eindejaarssprint. Het merk pakt uit met twee wel heel aanlokkelijke geschenksets in een limited edition, met een selectie van verzorgingsproducten voor lichaam en gelaat.

BODY SHAPING EXPERT ROUTINE, OM TE GENIETEN ZONDER SCHULDGEVOEL

Met sticks, capsules en gel bevat deze set alles wat je nodig hebt voor een fraai gevormd en weer duidelijk afgelijnd figuur, zonder dat je gastronomisch moet inboeten. De zakjes poeder SOS Fat & Sugar Control® ‘vangen’ als het ware de vetten en suikers die je eet, die vervolgens door je lichaam worden afgevoerd. De Slimming Concentrate capsules zijn rijk aan Fucus: ze verminderen elke dag je hongergevoel en helpen het centimeterverlies te activeren. Om tot slot de schade te beperken, breng je de Body Shaping Gel aan, die de vetopslag beperkt en de vorming van overmatige rondingen vermindert.

BODY SHAPING EXPERT ROUTINE LPG

LPG

ENERGIZING GLOW ROUTINE, OM TE STRALEN EN TE COCOONEN

Byebye doffe teint of matte look. Dankzij het serum en de thee uit de Energizing Glow geschenkset maakt je doffe uitstraling al snel plaats voor energie en licht. Het Radiance Brightening Serum combineert een hoge concentratie vitamine C vol verkwikkende eigenschappen met een actieve booster voor een stralende huid, om je teint weer harmonieus en helder te doen stralen. De Energizing Glow Tea bevat een slimme combinatie van planten, aangevuld met kruiden die heerlijk naar Kerstmis geuren (zoethout, kaneel, gember, anijs). Dé perfecte aanvulling van dit ritueel die je huid dag na dag weer een natuurlijke uitstraling geeft. Je drinkt dit goddelijke drankje
uit een prachtige metallic goudkleurige infuser, die bij de geschenkset zit.

ENERGIZING GLOW ROUTINE LPG

LPG

IN & OUT

LPG endermologie® stopt niet bij nutricosmetica. Al meer dan 30 jaar bieden de laboratoria gepatenteerde technologieën aan om de sluimerende celactiviteit nieuw leven in te blazen en zo rimpels, cellulitis, littekens,… te bestrijden. Zo kun je je lichaam en gezicht van binnen en van buiten beschermen.

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met LPG® Benelux.
www.endermologie.com

Lees ook:
LPG® steunt vrouwen met borstkanker
Ultractive: vitaminesupplementen die je gezondheid boosten
Onze online beauty editor selecteert de nieuwigheden die je wil kennen in november

Commercieel team De artikels van >